Tydi - Shooting Stars

Megjelent Tydi második nagylemeze, a Shooting Stars, amit én személy szerint már nagyon vártam, remélve hogy a blogon már bemutatott dalainak minőségével találkozhatunk majd az albumon is. A Shooting Stars sajnos a vártnál kicsit gyengébben teljesített, nem lett rossz, csupán én mertem túl nagyot álmodni vele kapcsolatban. 

A lemez a Sarah Howells féle Take A Chance című dallal nyit, ami lényegében az Acting Crazy dubstep verzióban, én az utóbbira voksolok, fülbemászó dallam, remek vokál, az album egyik legkiemelkedőbb darabja. A Tenishia-val és Jennifer Rene-vel közös Greater Heights is nagy kedvencnek ígérkezik, itt is a vokál az amit kiemelnék, na és azt a csodaszép pár másodperces kiállást, ahol csak Jen hangja és egy gitár hallható. 

A folytatásban érkezik a Talking To Myself, ami nekem már túl kommersz, majd ezt követi az Out In The Cold, amiből a fantáziát hiányolom. Ezután lágyabb vizekre evezünk a Tania Zygar által felénekelt The Moment It Breaks-szel, kellemes darab. Jennifer Rene testvérét, Adrian-t hallhatjuk a következő számban énekelni, ez a Sex, Lies & Still Obvious. 

Ezt követi a Half Of Everything, ami lényegében a Half Light, egy rövid chillout verzióban. Érkezik egy újabb kedvenc, a Vanilla, szintén ráncfelvarrottan. Nem értem miért kellett a következő két instrumentál szám, a Yes, That Did Just Happen nem jön be, a Her Lullaby pedig outroként hatásosabb lenne.

Ismét Tania Zygar-é a főszerep az elmúlt hetekben megjelent Why Do I Care-ben, mely szintén korábban már bemutatásra került itt a blogon, akárcsak a Brianna Holan féle Never Go Back, így ezekre nem is nagyon térnék ki, jó zenék, szeretem őket. Újabb instrumentál etap a The Camera Doesn't Lie, But You Do-val és a Long Nights On Fast Planes-szel, ám ezúttal tetszenek a hallottak. 

Érkezik Audrey Gallagher és a csodaszép Worlds Apart, imádom. Végül a két utolsó szám a Criminal és az Ariana, előbbi a vokálos zenék sorát erősíti, míg utóbbi outroként csendül fel, és zárja az albumot. Valamivel kevesebb, ám hosszabb számokkal bizony elégedettebb lennék, de ezen kívül más negatívumot nem nagyon tudok felhozni, remek albumot hozott össze az ifjú ausztrál.

Kiadó: Armada
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.08.12.

01. Tydi - Take A Chance
02. Tydi & Tenishia feat. Jennifer Rene - Greater Heights
03. Tydi & Dj Rap - Talking To Myself
04. Tydi - Out In The Cold
05. Tydi feat. Tania Zygar - The Moment It Breaks
06. Tydi - Sex, Lies & Still Obvious
07. Tydi feat. Sarah Howells - Acting Crazy
08. Tydi - Half Of Everything
09. Tydi feat. Tania Zygar - Vanilla
10. Tydi - Yes, That Did Just Happen
11. Tydi - Her Lullaby
12. Tydi feat. Tania Zygar - Why Do I Care
13. Tydi - The Camera Doesn't Lie, But You Do
14. Tydi - Long Nights On Fast Planes
15. Tydi feat. Audrey Gallagher - Worlds Apart
16. Tydi feat. Brianna Holan - Never Go Back
17. Tydi & Protoculture feat. Meighan Nealon - Criminal
18. Tydi - Ariana


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.