Audrey Gallagher

Az írországi születésű Audrey Gallagher, az az énekesnő, aki leginkább megosztja a közvéleményt, valaki imádja a hangját, valakinek pedig a szőr is feláll a hátán a hölgy hangja hallatán, de ami biztos, senki számára sem közömbös. 

Egy rockbandával, a Scheer-rel kezdte pályafutását a 90-es évek közepén, aztán két nagylemez, a 96-os Infliction és a 2000-es And Finally után a csapat feloszlott, és nem is hallhattunk róluk többé.

Később Audrey és a zenekar egyik tagja, Neal Calderwood, együtt dolgozott még egy ideig Lima név alatt, és ekkor figyelt fel rá két producer, Chris Agnelli és Robbie Nelson, az akkor már népszerű Agnelli & Nelson formáció tagja. Írtak is közösen egy dalt, a Holding Onto Nothing-ot, amiben az énekesnőt Aureas művészneve alatt hallhattuk vokálozni.

A srácok által aztán megismerkedett Audrey a szintén ír származású John O'Callaghan-nal, akivel később ki is adták első közös slágerüket, a Big Sky-t, ami elsöprő sikereknek örvendett, az A State Of Trance rádióműsor Top 20-as szavazásán a hallgatók az év zenéjének választottak 2007-ben.

Ezután sorra jöttek a felkérések, hallhattuk őt Armin Image albumán a Hold On To Me-ben, és John O'Callaghan-nel még több slágert is jegyeznek, ilyen például a Take It All Away és a Bring Back The Sun. Az ausztrál dj producerrel, Tydi-vel is rögzített pár dalt, ezek közé tartozott a You Walk Away, a Calling és a World’s Apart.

De készített még közös számot a Dj Mag egyetlen női előadójával Claudia Cazacu-val, az amerikai páros Filo & Peri-vel, és nemrég jelent meg legújabb szerzeménye, a Mark Eteson-nal közös Breathe On My Own.

Audrey jellegzetes hangja miatt nagyon megosztó személyiség, de a dalok melyekben ő énekel, rendre mixalbumok elengedhetetlen kelléke, és mindig a toplisták élén kötnek ki, kivétel nélkül slágerekké avanzsálnak.



Audrey Gallagher twitter / Audrey Gallagher facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.