Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Still I Wait

Érdekes helyzet állt elő, ugyanis úgy volt hogy folytatódik a Jonas Steur féle Tales 'minialbum' sorozat, melynek első része még 2010 novemberében látott napvilágot, és akkor 5 vadonatúj szerzeményt ismerhettünk meg általa. Így bő fél év elteltével, elvileg a napokban kellett volna hogy megérkezzen a széria 2. része, ami ezúttal is 5 számot foglalna magába. 

Ám most csak a már jólismert Still I Wait-et kaptuk meg két verzióban, a másik 3 szám (Mindscape, Reflection, Through The Multiverse) még várat magára.
Hogy őszinte legyek, annyira nem is bánom ezt az apró kis malőrt, majd csak megérkezik a teljes album, de én amúgyis a Still I Wait-re fektettem volna a nagyobb hangsúlyt. A dalban ismét Jennifer Rene énekel, akit nem először hallhattunk Jonas oldalán, hisz olyan slágerek fűződnek kettejükhöz, mint a Fall To Pieces és a Pure Bliss. 
Nálam a Still I Wait már most beállt az előbb említett két dal sorába, zseniális zene csodás vokállal. Richard Durand és Jonas öccse, Simon Steur is készített egy egy remixet, előbbit az In Search Of Sunrise 9-en, míg utóbbit itt a kislemezen hallhatjuk.

Kiadó: Black Hole
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.08.08.

01. Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Still I Wait (Original mix)
02. Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Still I Wait (Simon Steur remix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.