Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn - Better Half Of Me (Video)

A Dash Berlin formáció körül igencsak megsűrűsödtek az események, nemrég került megjelenésre a United Destination mixalbum 2. része, majd jött az ATB-vel közösen készített száma, az Apollo Road, melyhez videoklip is készült. A múlt hónapban pedig újabb kislemezzel rukkolt elő, az Earth Hour-ral, amit a Föld Órája nevű globális esemény alkalmából írt. 

Nemsokkal később érkezett a hír, hogy valami készülőben van Dash-ék háza táján, a weboldalukon megjelent egy óra, ami visszafelé számlált, gondoltam, talán valami rádióműsor féleséggel rukkolnak elő, később aztán kiderült hogy csak egy videoklip miatt ez a már már nevetséges felhajtás.
A múlt héten aztán debütált is az új dal, a Better Half Of Me az A State Of Trance-ben, ami véleményem szerint rém gyenge lett.

A vokálért az a Jonathan Mendelsohn felel, akit már jól ismerhetünk, hisz olyan slágerekhez fűződik a neve mint a Nic Chagall féle This Moment, vagy a Laidback Luke féle Till Tonight. 
Tegnap este aztán az óra 0-hoz ért, és bemutatták a számhoz készült videoklippet is, ami meglepően jól indul, nagyon igényes a kivitelezés, látszik hogy volt vele meló, aztán mikor ténylegesen elkezdődik a dal, mindez a háttérbe szorul, és hirtelen egy akciófilmnek leszünk szemtanúi.

Szóval a klip szerintem nem rossz, de inkább egy film egyik jeleneteként tudnám elképzelni, mithogy zenei video legyen. Maga a dal pedig szörnyen gyenge, egy buta poppos zenei alap, és még Jonathan hangja is kifejezetten irritáló, ez a Better Half Of Me, ja, és a kislemez is ma jelent meg.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.