ATB with Dash Berlin - Apollo Road (Video)

ATB a Distant Earth albumának megjelenése után pár nappal mutatta be a Gold című számához készült videoklipet, melyet Tájföldön forgattak. Sokat nem is kellett várni a következőig, így két hét elteltével ugyanis napvilágott látott a Dash Berlin-nel közös Apollo Road-hoz készült video, ami nem meglepő hisz nagyon esélyes volt hogy ez lesz a soron következő. 

A Dash Berlin név érdekes módon nem egy személyt takar, Jeffrey Sutorius mellett még Eelke Kalberg és Sebastiaan Molijn a trió tagjai, de az utóbbi két úriemberről nem sokat hallani, Jeff az aki a legtöbbet van a reflekorfényben, ő az aki járja a világot, turnézik, fellép.
Így az Apollo Road-ban is övé és André-é a főszerep, nameg még párezer emberé. Így azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy ez bizony egy koncertvideo, ami ha minden igaz, április 30-án a Trancefusion-on lett rögzítve. Apropó, a figyelmesek vagyunk, még egy piros fehér zöld zászlóval is találkozhatunk (Trance Family).
Visszatérve a videora, számomra kicsit fura, egyszer fekete fehér, egyszer színes, persze nem először látunk ilyen klipet, és talán még annyi kivetnivalóm lenne, hogy számomra nem lett elég látványos. De szavak helyett beszéljen inkább maga a video.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.