Tydi with Tenishia feat. Jennifer Rene - Greater Heights

Igazi nemzetközi találkozó tanúi lehetünk, ugyanis az ausztrál Tydi és a máltai Tenishia összejött az amerikai Jennifer Rene énekesnővel, hogy összehozzanak egy közös dalt. Illetve ez már megtörtént régebben is, hiszen Tydi tavalyi albumán, a Shooting Stars-on már szerepelt ez a szám. Most viszont kislemezre is rákerült a kollaboráció eredménye.

Sajnos nem lettünk elkényeztetve, az alap, 3 perces album verzión kívül csak egy remixet kaptunk, Tom Fall személyében. Sok baj ezzel nincsen, hisz az eredeti változat is finom darab, csak már a lemezen is rövid volt, és most sem kaptunk hosszabb verziót belőle. Ez hiba!
Mielőtt még végleg elszomorodnánk vizslassuk meg, hogy Tom Fall (aki mellesleg finn) miféle átdolgozást kanyarított a dalhoz. Előzőleg őkelme már készített remixet egy Tydi számból, ez volt az Acting Crazy, amit igen erőteljesre faragott át.

A cél most is ez volt, megtartotta az eredeti szám lágy elemeit, Jennifer remek énekét, ugyanakkor ismét megbolondította a receptet egy kis electro hangulattal. Hasít, karcol, repeszt, hörög; talán nem annyira, mint az Acting Crazy-nél, és a vérbeli trance-eseknek ez már sok is lehet, nekem azért bejön.

Kiadó: AVA
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2012.04.02.

01. Tydi with Tenishia feat. Jennifer Rene - Greater Heights (Album mix)
02. Tydi with Tenishia feat. Jennifer Rene - Greater Heights (Tom Fall remix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.