Aruna

Az amerikai énekesnő Aruna Abrams, a New Jersey-i Flemington-ban született, és már gyerekként beleszeretett a zenébe, így egy percig nem volt kérdés, hogy milyen irányban tanuljon a fiatal lány. Kezdetben több bandában is megfordult énekesként (Cynic, Portal), és főiskolai tanulmányait is egyszer megszakította az énekes pályafutása miatt. Rengeteget utazott, költözött karrierje miatt, jelenleg Los Angeles-ben él.

Első kislemeze 2001-ben jelent meg, majd 2004-ben bemutatta a Running Red Lights című szerzői albumát, mely pop-rock stílusban íródott.
Mi trance rajongók 2007-ben figyelhettünk fel először az énekesnőre, amikoris kollaborált Thrillseekers-szel, és megszületett a Waiting Here For You című szerzeményük. A dal népszerű lett, és Aruna hangjára többen is felfigyeltek, így elektronikus zenei pályafutása is beindult.

Egy évvel később már Ronski Speed oldalán énekelte fel az All The Way-t, továbbá Roger Shah Songbook albumára felkerült a Now Or Newer, és George Acosta-val is felvettek egy számot, ez volt a Falling Backwards. Innen már nem volt visszaút.

2009-ben ATB kiadta a Future Memories című albumát, melyen az Aruna-val közös My Saving Grace az egyik legerősebb darab volt. De a magyar páros, a Myon & Shane 54 is lecsapott az énekesnőre, a közös munka végeredménye pedig a Helpless lett, valamint ugyancsak ebben az évben a Cosmic Gate és Filo & Peri oldalán is feléneklésre került egy egy dal, sorrendben az Under Your Spell és az Ashley.

Aruna már 2009-ben debütált a Mike Shiver-rel közös Everywhere You Are-ral, ami 2010 elején kiadásra is került, valamint újra munkába állt Myon-ékkal, és a Safe című daluk már Velvetine alias alatt látott napvilágot. Az év végén érkezett a Let Go, melyben Mark Eteson volt a közreműködő, a dalt egyébként Aruna egy párkapcsolatának vége ihlette.

A következő évben kicsit visszavett a tempóból Abrams kisasszony, és csak egy új számmal jelentkezett, melyet a Cosmic Gate albumra írt, ez volt az All Around You, melyhez a magyar duó is aszisztált. Az év végén Aruna elindította podcast-jét, mely a The Hot List címet kapta.
2012-ben Ferry Corsten-nél vendégénekeskedett, a Live Forever-ben, valamint született egy új nóta Myon-ékkal, melyet ismét Velvetine alias alatt jelentet meg majd a trió.
Aruna jelenleg boldog párkapcsolatban él Égető Márió-val (Myon), és vadonatúj dalokon dolgozik.



Aruna website / Aruna twitter / Aruna facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.