Danilo Ercole feat. Roberta Harrison & Steven Taetz - Meet You Where You Are

Brazília egyik legnépszerűbb trance dj producere Danilo Ercole, kinek nevét már nem egyszer emlegettem itt a blogon, hisz alkalomról alkalomra komoly minőségi munkákkal rukkol elő. Már a 90-es évek közepén megtapasztalta lemezlovasként első élményeit, 2007 óta pedig saját zenéket is írogat, melyek közül a - számomra - legemlékezetes darab a Marcie által felénekelt Broken Wings, amit ildomos pótolni annak, aki esetleg nem ismerné.

A brazil úriember legújabb dala a Meet You Where You Are címet kapta, melyhez segítségére kelt még két remek kanadai énekes, névszerint Roberta Harrison, aki már számtalanszor bizonyított ATB oldalán, elég csak olyan dalokra gondolni mint a Let U Go, a Hold You, a You Are Not Alone vagy a Long Way Home, de hosszasan sorolhatnám a nevéhez fűződő slágereket.

Na de van nekünk egy másik énekesünk is, Steven Taetz, aki csak tavaly debütált egy Kenneth Thomas dalban, a Drive-ban, melynek érdekessége, hogy itt is Roberta-val vokálozott. Szóval az énekes páros már bizonyított korábban, így ezúttal Danilo oldalán kellett maradandót alkotniuk.
Nos küldetésüket sikerrel teljesítették, ugyanis a szám nagyon jól sikerült. Mély fimon basszusokon nyugszik a dal, a folyton ismétlődő dallamok és a vokál pedig transzba ejtik a hallgatót.

Remixekkel is elég jól állunk, Ryan Mendoza és Amex is a progresszívebb oldalról próbálta megközelíteni a Meet You Where You Are-t, előbbi talán egy kicsit vérszegényre sikerült, viszont utóbbi érzésem szerint tudott valami pluszt adni a számhoz.
Aztán gondolva a vokált kevésbé kedvelőkre, készült még egy dub verzió is, de találkozhatunk a kislemezen még egy alternatív mix-szel és egy rádió mix-szel is. Csak ajánlani tudom mindegyiket.

Kiadó: Black Hole
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2012.04.02.

01. Danilo Ercole feat. Roberta Harrison & Steven Taetz - Meet You Where You Are (Original mix)
02. Danilo Ercole feat. Roberta Harrison & Steven Taetz - Meet You Where You Are (Ryan Mendoza)
03. Danilo Ercole feat. Roberta Harrison & Steven Taetz - Meet You Where You Are (Amex remix)
04. Danilo Ercole feat. Roberta Harrison & Steven Taetz - Meet You Where You Are (Alternative mix)
05. Danilo Ercole feat. Roberta Harrison & Steven Taetz - Meet You Where You Are (Dub mix)
06. Danilo Ercole feat. Roberta Harrison & Steven Taetz - Meet You Where You Are (Radio edit)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.