Snatt & Vix feat. Neev Kennedy - At The End Of The Day

Keleti szomszédunk Románia, nem nagyon panaszkodhat manapság ha trance előadóiról van szó, hisz olyan nevekkel büszkélkedhet mint Mr Pit, Claudia Cazacu, Anhken, Suncatcher, vagy az elektronikus zene egyik nagyöregje BT, aki szintén román felmenőkkel rendelkezik. Pár éve pedig egy nemakármilyen duóval bővült ez a kis névsor, ez pedig nem más mint a Dragos Ghioc (Snatt) és Bogdan Gheorghe (Vix) alkotta Snatt & Vix páros.

2010 környékén találkozhattunk először az ő nevükkel, aztán gyorsan meg is jegyeztük őket magunknak, köszönhetően olyan számaiknak mint a Winter Of Love, a Disco Terra, a Serenity Rush, vagy a vokálos vonalból az In My Eyes, a Here For The Rush, és a Cold Shower.
A srácok ezúttal sem bízták a véletlenre, hisz Neev Kennedy-vel álltak össze egy dal erejéig, akinek pályafutása elég meredeken ível felfelé, neve mellé pedig olyan slágereket írhatunk fel mint a Sun In The Winter, a So Caught Up, az Anywhere But Here, a But I Did vagy a The Unknown.

A román duó és az ír énekesnő együttműködéséből most megszületett az At The End Of The Day, ami első hallásra belopta magát a szívembe. A csodás dalszöveg és a karakteres szinti mellett magát a vokált kell még hogy kiemeljem, ami központi szerepet kapott a dalban, rendkívül kellemes, fülbemászó, egyszerűen nem lehet nem imádni. Ugyanakkor Vix állítása szerint nem ez élete legkomolyabb produkciója, hanem a pár hete született gyermeke. Na jó, ezzel nem szállunk vitába.

A kislemezen számos verzió szerepel az eredeti mellett, így például egy club mix és egy Yesterday névre hallgató mix, na és persze ezeknek dub verziója is helyet kaptak. Visszatérve Neev Kennedy-re, a hírek szerint szerzői albumon dolgozik, melyen még talán ez a dal is szerepelni fog.

Kiadó: Amsterdam Trance
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2012.04.09.

01. Snatt & Vix feat. Neev Kennedy - At The End Of The Day (Original mix) 

02. Snatt & Vix feat. Neev Kennedy - At The End Of The Day (Club mix) 

03. Snatt & Vix feat. Neev Kennedy - At The End Of The Day (Yesterday mix)
04. Snatt & Vix feat. Neev Kennedy - At The End Of The Day (Original dub)
05. Snatt & Vix feat. Neev Kennedy - At The End Of The Day (Club dub) 

06. Snatt & Vix feat. Neev Kennedy - At The End Of The Day (Yesterday dub)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.