Roger Shah & Zara Taylor - Try To Be Love

A baleár életérzés egyik királya, Roger Shah végre új kislemezzel jelentkezik, ezúttal a jól bejáratott Sunlounger alias alatt és hát kivel is állhatna össze megint, ha nem az isteni hangú Zara Taylor-ral? Igen, ismét az a Zara szolgáltatja énekét, aki már a Lost és a Found dalokban is hallható volt. Méltó folytatást kaptunk vagy csak egy erőltetett próbálkozást?

Aki már belefutott Armin van Buuren A State Of Trance 2012 mixlemezébe, annak már ismerős lehet ez a darab, hiszen azon is szerepelt Roger Shah Naughty Love mix-ben. Nekem már akkor is tetszett; igaz a tempó lelassult (ez már régen nem 135 bpm, mint a régebbi Shah dalok), de minden, ami a Sunlounger-t jellemzi, az itt megtalálható. A Try To Be Love egy csodás hangulatú dal, remek refrénnel, szépséges gitárokkal (már ha az, amit a dalban hallunk gitár... egyezzünk ki egy pengetős hangszerben), Zara pedig ismét gyönyörűen énekel.

A most megjelent kislemezen a dal 4 változata szerepel, de nyugalom, vissza a pezsgőket a hűtőbe, ezek között nincs sok különbség! A Naughty Love mix-en kívül itt van még egy Original Balearic Summer mix, ami a dobalapban mutat némi változást, de a kettő amúgy egy és ugyanaz.
A rádió verzió szerintem nem szorul magyarázatra, az elmaradhatatlan Chillout mix pedig a szokásos nyugodt, lassú, ambient-es beütésű változat... lenne, de sajnos csaj annyiban különbözik az alapdaltól, hogy nincs benne dob. Kár érte, azért lehetett volna hangulatosabb is.

Összességében azért örülünk a kislemeznek, hisz a dal csodálatos. A kislemez viszont szegényes, és valaki elmagyarázhatná már nekem, hogy Shah dalokhoz miért nem készülnek remixek? Most is javított volna az összképen, ha már Roger lusta volt.
A dal a hírek szerint pedig hallható lesz Zara készülő albumán is. (Megjegyzés: ha mindenhol Sunlounger-ként hivatkoznak a dalra, akkor a borítón miért nem így szerepel?)

Kiadó: Magic Island
Műfaj: Trance, Chillout
Megjelenés: 2012.04.09.

01. Roger Shah & Zara Taylor - Try To Be Love (Original Balearic Summer mix)
02. Roger Shah & Zara Taylor - Try To Be Love (Roger Shah Naughty Love mix)
03. Roger Shah & Zara Taylor - Try To Be Love (Radio edit)
04. Roger Shah & Zara Taylor - Try To Be Love (Chillout mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.