Adina Butar, a Coldharbour új üdvöskéje

A múlthéten lezajlott a nagyszabású Winter Music Conference rendezvény, és ahogy azt ilyenkor megszokhattuk, amellett hogy Miami-ba költözik egy hétre az elektronikus zenei elit, a történések is alaposan felpörögnek, és nem volt ez másképp Markus Schulz és kiadója, a Coldharbour háza táján sem. A német származású amerikai dj producer bejelentette, hogy megalapul az SMG, azaz a Schulz Music Group.

A Schulz Music Group tehetséges előadókat karolna fel a jövőben, és segítené át azokat az első akadályok, nehézségek leküzdésében, valamint a folytatásban is ápolgatná karrierjüket és terelgetné a helyes úton őket. Lényegében a csoport alapítója, Markus Schulz menedzselné őket.
Már egy éve tervezi és fejlesztgeti emberünk az SMG-t - ahol elsősorban olyan előadók kapnának szerepet, akik a Markus-éhoz hasonló elveket, és zenei irányvonalakat vallják - hogy a lehető legolajozottabban és leghatékonyabban működjön.

A kezdésnél már rögtön 3 előadó (Khomha, Mr Pit, és Grube & Hovsepian) csatlakozott a projekthez, akik szintén egyfajta mentor szerepet töltenek majd be, valamint már meg is kötötték az első szerződést a fenti képen látható dekoratív román énekesnővel, dalszerzővel, Adina Butar-ral.
Adina számos zenésznek írt már dalt korábban, ő maga pedig legtöbbször Aimi-ként hallat magáról. Markus Schulz a következőképp nyilatkozott az énekesnőről:
Amikor először találkoztam Adina-val, és láttam őt munka közben, nagyon lenyűgözött engem. Éreztem, hogy végre találtam egy olyan hangot, ami a rajongóimnak nagyon tetszeni fog. Amikor elkezdtünk dolgozni a stúdióba, ő azonnal közvetlen kapcsolatba került a zenével.
Az ahogyan énekel és írja a dalait, annyira természetes, hihetetlen és érzelmes. Pontosan ez az, amit kerestem. Bitrokában van a remek dalszövegeknek, egy csodás hangnak és külsőnek. Ennél többre nem is vágyhat egy művész.
A jövőben rengeteg vokálos szám megjelenése várható a Coldharbour kiadónál, melyekben természetesen Adina-é lesz a főszerep, a hétvégén pedig már debütál is az énekesnő Markus Schulz oldalán, az A State Of Trance 550 záróparty-ján Den Bosch-ban, ami remek belépő lehet a hölgynek a trance szcénába. És hogy ez az ígéretes kezdet milyen jövőt tartogat számára, arról majd később értekezünk, mindenesetre óriási lehetőséget kapott, amivel már csak jól kell élnie.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.