Sound of Cream - Leon Bolier, Jorn van Deynhoven, Estiva

Bizony bizony, felpörögtek az események kicsiny blogunk körül az elmúlt hetekben, így a számos újdonság után, a jövőben még egy új témával szeretnénk foglalkozni, ez pedig nem mást mint - ahogy azt a cím is mutatja - a partyajánlók, egész pontosan a Sound of Cream rendezvényeinek ajánlói, ugyanis a továbbiakban partneri kapcsolatban állunk velük.

Sound of Cream... egy név amit a hazai trance rajongóknak és a partykultúrában jártasoknak biztos nem kell bemutatni. A népszerű partysorozat 2007 október 12-én indult útjának, nevét Tebron (Fekete Norbert) rádióműsoráról kapta, aki amellett hogy rezidens dj-je a buliknak, egyben alapító tagja is, akárcsak Ivo Kaljee, aki korábban a Synergy bulik szervezője volt.

A SoC rendezvények, melyek havonta egyszer kerülnek megrendezésre, olyan neveket hozott el az elmúlt évek során kishazánkba, mint a Cosmic Gate, Richard Durand, Orjan Nilsen, Dash Berlin, Leon Bolier, Menno de Jong, W&W, Kyau & Albert, Tydi, Dj Observer, Roger Shah, Tenishia, Signum, Estiva, Mr Pit, vagy a Three Drives, de még hosszú a lista.
Természetesen a külföldi nagy nevek mellett magyar dj-k is fellépnek rendszeresen, a teljesség igénye nélkül; Tebron, Antoos, Inpieces, a Poleposition, Myon & Shane 54, Szeifert, Sterbinszky, és Shelb.

Most március 16-án a szervezők egy nem akármilyen estével rukkolnak elő, ezúttal nem egy, hanem rögtön 3 elismert külföldi dj-t is meghívtak a bulira, névszerint Leon Bolier-t, aki annó az első Sound of Cream party sztárvendége is volt, továbbá a szintén holland Jorn van Deynhoven és honfitársa Estiva is tiszteletét teszi a rendezvényen egy egy szett erejéig, de Tebron és David Cashy is beáll a dj pult mögé.

- Leon Bolier: A holland dj producer, Leon Bolier 1980-ban látta meg a napvilágot Elspeet városában. Akárcsak sorstársai, ő is nagyon fiatalon elkezdett érdeklődni a zene iránt, 8 évesen zongoraleckéket vett, pár évvel később pedig, amikor meghallotta az Energy 52 féle nagy klasszikust, a Cafe del Mar-t, beleszeretett a trance műfajba. Leon mára olyan slágereknek tulajdonosa mint a No Need To Come Back, a Lost Luggage, vagy az Ocean Drive Boulevard. Tovább olvasom...

- Jorn van Deynhoven: Az 1977-es születésű, német holland származású úriember nevével először 2007-ben találkozhatott a nagyközönség, amikor megnyerte ATB egyik remixversenyét. Ezután sorra gyártotta remixeit, olyan előadók műveihez készültek átiratok mint Ram - Ramsterdam-ja, Roger Shah - Body Lotion-je, vagy Dash Berlin - Never Cry Again-je, és még hosszasan sorolhatnám. Saját számok terén már jóval szerényebb a felhozatal, ide tartozik a Halo, a Nardo vagy a Spotlight.

- Estiva: Steven Baan, ismertebb nevén csak Estiva, 1987-ben született a hollandiai Reeuwijk városában, tizenévesen a legendás Tiesto féle In Search Of Sunrise sorozatot és az Armin féle A State Of Trance-t hallgatta, majd elkezdett komolyabban érdeklődni a zeneírás iránt, és 2007-ben debütált is a Stella című művével. Ezt olyan zenéi követték mint az I Feel Fine, a Festival, a Next Level, a Temple One-nal közös November Lovely, vagy tavalyi nagy slágere, a Better Days.

- Tebron: Fekete Norbert 1980-ban született Budapesten, a zene iránt fiatalon elkezdett érdeklődni, a 90-es évek végén pedig már bele is kóstolt a dj-zés világába. A 2000-es évek közepén aztán felpörögtek az események, rádióműsort indított, melyről később a Sound of Cream partysorozat is kapta nevét, ahol Tebron rezidens dj és egyben alapítótag is. Pályafutása során olyan előadókkal játszott mint Menno de Jong, Sied van Riel, Rank 1, Leon Bolier, W&W, Cliff Coenraad és még sokan mások.

- David Cashy: Az 1986-os székesfehérvári születésű Pénzes Dávid életében a zene mindigis nagy szerepet játszott, és miután fiatalon dj-ként már bizonyított, 2004-től produceri karrierjére kezdett el öszpontosítani. Az igazi áttörést az Airwave-hez készült remixe hozta meg neki, ezután Sterbinszky-vel összeállva olyan slágereket kezdtek el feldolgozni mint a Sky And Sand vagy a Synaesthesia, melyeket aztán olyan előadók játszottak mint Tiesto, Paul Oakenfold, vagy Ferry Corsten.

Helyszín: Cinema Hall - Budapest, III. kerület, Bécsi út 38-44.
Időpont: 2012.03.16.
Nyitás: 22:00
Info: 36-20-255-5658
Belépő: 2500 Ft

Jelöld, és add tovább Te is az eseményt: Facebook


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.