Arty, Matisse & Sadko - Trio

Folytatjuk sorozatunkat, melyben minden alkalommal megválasztjuk a hónap azon legjobb elektronikus zenéjét, ami nem a trance szcénából érkezett. Komoly muzsikákból szemezgethettünk márciusban is, a választás pedig egy orosz alkalmi trió szerzeményére esett, melynek címe egyszerűen csak Trio.  És hogy ki az a három orosz akinek a nevéhez fűződik a trekk? Az elkövető Arty és a Matisse & Sadko duó volt.

Arty-t gondolom senkinek nem kell bemutatnom, ő az a fiatal kis suhanc, aki rendkívül rövid idő alatt rendkívül messzire jutott, nevéhez pedig olyan slágerek fűződnek mint a Zara, a Kate, az Around The World, a The Wall, vagy a Mat Zo-val közös Rebound és Mozat.
Emberünk most két honfitársával kollaborált, névszerint a Matisse & Sadko párossal, akiket nem csak a zene köt össze, hanem a vér is, ugyanis testvérek. Produceri pályafutásuk még csak tavaly indult be igazán, így nagyon nem is szaporítanám tovább a szót, hanem rá is térnék a lényegre.

Március elején jött ki ennek az alkalmi kis hármasnak a Trio című szerzeménye, mely hallgatásról hallgatásra egyre jobban belopta magát a szívembe. Nagyon jól érződik rajta Arty hangzásvilága, akitől már megszokhattuk hogy sosem bonyolítja túl a dolgokat, így ennek a darabnak is viszonylag egyszerű a fődallama, semmi cifrázás vagy valami váratlan váltás, viszont annál fülbemászóbb.

Egy rendkívül energikus, valami zseniális atmoszférával megáldott, vidám, jó hangulatú progresszív himnusz, mely jelzők ugyancsak elmondhatóak Arty korábbi munkáiról, szóval a kis orosz csak hozta a tőle megszokott formát, plusz ezúttal a keze alá dolgozott még két honfitársa. A végeredmény óriási!

Kiadó: Axtone
Műfaj: Progressive, House
Megjelenés: 2012.03.05.

01. Arty, Matisse & Sadko - Trio (Original mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.