Új szerző a blogon

Amikor csak időm engedi, mindig megpróbálok írni valamit, amivel az olvasók kedvébe járhatok, ám sajnos mostanság a szabadidőm egyre inkább fogyóban van, és ez a jövőben sem lesz másképp. De hogy tartani tudjuk a mennyiséget, és hogy a minőség is garantáltan megmaradjon, esetleg javuljon, nos ennek érdekében a napokban csatlakozott kis szerkesztőségünkhöz egy új szerző, így két főre gyarapodott a kis csapat.

Az új szerző személye nem mást takar, mint Koller Tamás-t, aki a jövőben Pactolous néven publikálja majd irományait. Akinek esetleg ismerősen cseng a név, az nem véletlen, hisz ő a Pactolous oldal egyik szerzője, valamint tulajdonosa is egyben.
Nemrég felkerestem őt egy cikk megírása kapcsán, hogy nyújtson már egy kis segítséget nekem, és egy rövid egyeztetés után aztán úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a közös munkát.

Ő is egy elektronikus zenei megszálott, de a trance az amit az ezredforduló óta igazán preferál, ám emellett még mindenféle mást stílust is szívesen hallgat.
Az írás nem áll tőle távol, sőt, olyannyira közel áll hozzá, hogy ez a hivatása, ugyanis újságíróskodik, továbbá amolyan hobbizenészként dalokat is írogat.

Számos részletes, ugyanakkor minőségi kritikát, ajánlót olvastam már tőle különböző trance lemezekről az elmúlt időszakban, hát így jött ő a képbe, és habár azt még nem tudni mekkora arányban veszi majd ki részét a feladatok köréből, de reményei szerint, amikor csak jelentkezik, mindig minőségi és szórakoztató cikkekkel rukkol majd elő.

További jó böngészést mindenkinek!

Web / E-mail / Twitter / Facebook


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.