Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete Angel

Talán az idei év eddigi legnagyobb slágervárományos dala jelent meg ma, igen, e jelző alatt a Gareth Emery és Christina Novelli kettőse által jegyzett Concrete Angel-re gondolok. A dal a 2011-es Transmission bulin debütált, nemsokkal később pedig elkészült hozzá a videoklip is, melyről itt a blogon is beszámoltunk. 

De nézzük magát a számot, amit pazar basszusok, és egy óriási hátborzongató szintijáték jellemez, ám mit sem érne mindez a féltávnál érkező csodás killás, és az énekesnő, Christina Novelli hangja nélkül. A végeredmény egy érzelmes, rendkívül felemelő, fülbemászó dal, ami alig várja hogy meghódítsa a trance szcénát.
A kislemez tartalmát tekintve nem lett túlcifrázva, csak a kötelezőnek mondható original verziót tartalmazza, de valljuk be, azért ez így is bőven elég első nekifutásra.
Remixekről egyenlőre nincs sok hír, ami biztos hogy március közepén érkezik majd John O'Callaghan átirata, de állítólag Arnej is hozzányúl majd a dalhoz.
Magáról a Concrete Angel-ről csak kevesen tudják, hogy eredetileg nem egy Gareth szerzemény, emberünk csak feldolgozta, hisz az eredeti verzió kizárólag Christina nevéhez fűződött, ám ez mit sem von le a végeredményből, zseniális.

Kiadó: Garuda
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2012.02.13.

01. Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete Angel (Original mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.