Mark Otten - Hyperfocus

Mark Otten az ezredforduló óta van jelen az elektronikus zenei szcénában, zeneszeretetét szüleitől örökölte, több zenekarban is megfordult korábban, míg a dobot és gitárt le nem cserélte szintetizátorra és számítógépre. Legismertebb szerzeményei közé a Mashroom Therapy, melyet még Armin is remixelt, a So Serene, és a Libertine tartozik, valamint a mai naptól ezek táborát erősíti a Hyperfocus is.

A Hyperfocus még Markus Schulz-cal debütált a Global Dj Broadcat-ben, majd az amerikai úriember mixalbumára, a Los Angeles'12-re is meghívót kapott, aholis remekül szerepelt, egy nagyon kellemes színfoltja lett a lemeznek, de az ASOT 2012-n is ott lesz.

Egy instrumentál darabbal van dolgunk, ahova azért egy két emberi hangtöredék is be becsúszik, ami sokat dob az összképen. Mély progresszív dallamokkal találjuk magunkat szemben, az elején egész kis vidám hangulatot teremtenek a gitáreffektek, majd a szám egyharmadánál járva jön egy váltás és végre belecsapunk a lecsóba. Érdekes mód, a levezetésnél visszatérnek a kezdésnél hallható gitáreffektek, és a vidámabb atmoszféra is. Zseniális a felépítés.

Egy remixet is kaptunk, nem mástól mint Wezz Devall-tól, akinek tech-trance-es hangzásvilága erősen érződik a végeredményen, a sok effekt következtében a Hyperfocus mintha szétesne, így nálam Wezz elképzelése nem aratott túl nagy sikert, az eredeti verziónak viszont jár a pirospont.

Kiadó: Armind
Műfaj: Progressive, Trance
Megjelenés: 2012.02.27.

01. Mark Otten - Hyperfocus (Original mix)
02. Mark Otten - Hyperfocus (Wezz Devall remix)
03. Mark Otten - Hyperfocus (Radio edit)
04. Mark Otten - Hyperfocus (Wezz Devall Remix edit)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.