Julie Thompson & Leon Bolier - Underwater

Hétfő ide vagy oda, a hét ismét jól indul, ha csak a frissen megjelent kislemezeket vesszük szemügyre. Ezúttal választásom egy érdekes kis kollaborációra esett, melynek két főszereplője nem más mint a holland dj producer, Leon Bolier, és az angol énekesnő, Julie Thompson. A két előadó első közös munkájuk gyümölcsét Underwater-nek keresztelte el.

Julie kisasszony 2012-ben most villantott először valamit, Leon-nak viszont idén ez már nem az első dobása, hisz alig pár napja jelent meg a You névre hallgató muzsikája, melyhez még videoklip is dukál. Az Underwater egy vérbeli kis progresszív darab, ahol egy érdekes lüktető, már már folytogató alappal futunk össze, és Julie hangja is olykor csak tetézi ezt, ami persze nem feltétlenül jelent rosszat, nekem pont hogy bejön. Tényleg kicsit vízalatti érzést tükröz a dal, legalábbis a club mix, az album verzió jóval letisztultabb, itt látszik csak igazán, hogy milyen szép is a szám.

Remixereink is kitettek magukért, a Wetdog formáció egy picit elektrósabb megközelítésből mutatja be a dalt, az említett folytogató érzéstől megfosztották az Underwater-t, így akinek az eredeti verzió nem tetszene, annak érdemes lesz ezzel a remix-szel megismerkednie.
Marc Simz már jóval bátrabban nyúlt hozzá a dalhoz, talán egy kicsit túl is lőtt a célon, érzésem szerint valahogy elveszítette karakterességét a nóta. Ugyanakkor panaszkodásra mégsem lehet okunk, valószínüleg mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző darabot a lemezen.

Kiadó: Magik Muzik
Műfaj: Progressive, Trance
Megjelenés: 2012.02.27.

01. Julie Thompson & Leon Bolier - Underwater (Club mix)
02. Julie Thompson & Leon Bolier - Underwater (Wetdog remix)
03. Julie Thompson & Leon Bolier - Underwater (Marc Simz remix)
04. Julie Thompson & Leon Bolier - Underwater (Album version)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.