Veracocha - Carte Blanche

Hölgyeim és Uraim, újabb premierhez érkeztünk! Úgy gondoltuk, hogy a jelen és a jövő trance hírei mellett nem szabad megfeledkezni a múltról sem, épp ezért beindítjuk a Classic rovatot. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy havonta egyszer bemutatunk egy alapvető trance klasszikust, egy mérföldkövet a stílus történelmében, egy olyan dalt, amit ha valahol meghallunk, egyből a fejünkre csapunk, hogy "Te jó ég! Mekkora zene!"

És ha már múlt héten bemutattuk Ferry Corsten legújabb albumát, stílszerű, hogy classic rovatunk első alanya is az ő nevéhez fűződjön. A Veracocha formáció 1999-ben kijött egy olyan dallal, amire szülőatyjai - Ferry Corsten és Vincent de Moor - jogosan lehetnek büszkék. Ez volt a Carte Blanche, ami azóta már bérelt helyet foglal el a "legtöbbet feldolgozott trance dalok" panoptikumában, többek között Alex Morph, Marcus Schössow és a Cosmic Gate is feldolgozta már.

A Veracocha nevet Ferry és Vincent egy inka istentől, Viracocha-tól kölcsönözték, akiről a tv-ben hallottak, sajnos kettejük együttműködése csak rövid ideig tartott.
De hogy miért is jó ez a dal? Nem nehéz megmondani, van benne minden, ami egy tuti sikerhez elkélhet: egy kis zongora, dögös basszus, és egy telitalálat dallam. Mindez olyan energikusan tálalva, hogy nincsen test, amelyik nem kezd el erre mozogni egy buliban. A Carte Blanche ott van a legnagyobbak között, méltán viselheti a Classic jelzőt!

Kiadó: Positiva
Műfaj: Trance
Megjelenés: 1999

01. Veracocha - Carte Blanche
02. Veracocha - Drafting


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.