Bobina - Diamond Hell

Ha már így megérkezett a kis túlzással oroszországi hideget idéző tél, nézzük is mi újság van arrafelé, merthogy történések akadnak bőven, még így elektronikus zenei szemszögből is. Dmitry Almazov, ismertebb nevén csak Bobina, tavalyi nagy slágere a You Belong To Me után, és szintén tavalyi szerzői albuma, a Rocket Ride után most újra hallat magáról, méghozzá egy vadonatúj felvétellel, mely a Diamond Hell címet viseli. 

Dmitry 2003 óta van a pályán, azóta számos nagy slágerrel megörvendeztette rajongóit, 2008-ban az a megtiszteltetés érte, hogy bekerült a Dj Mag 100-as listájára, ahol rögtön a 28. helyen nyitott, és hogy ez mégis miért olyan nagy szám, egész egyszerűen azért, mert ő volt az első előadó, aki képviselhette hazáját ezen a listán.
A most megjelent Diamond Hell az instumentál vonalból érkezett, egy szépen építkező szörnyeteg, ami első hallásra beégeti magát az elmébe.
Fura mód a kemény melódiák és komor basszusok együttesen nem egy lehangoló számot eredményeztek, hanem egy érzelmes, eufórikus atmoszférát teremtettek. Bobina-nak jár a pirospont.

Kiadó: Magik Muzik
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2012.02.06.

01. Bobina - Diamond Hell (Original mix)
02. Bobina - Diamond Hell (Radio edit)


2 hozzászólás:

чехлы для iPhone 4 írta...

This article helps me a lot. Nice work!

KaligulA írta...

nekem is tetszik. szuper szam

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.