Andain - Much Too Much (Video)

A hét elején az Andain formáció bemutatta legújabb dalát, a Much Too Much személyében, ami akárcsak a tavalyi nagy sláger a Promises, szerepelni fog a közelgő szerzői albumon. A nagylemez megjelenését illetően még mindig sok a kérdőjel, de Mavie és Josh elmondása szerint az album a már ismert vonalat viszi tovább, amit az akusztikus és elektronikus elemek tökéletes összeegyeztetésével érnek el. De erről majd később.

A mai nap elkészült a dalhoz a videoklip is, ami ezúttal sem okozott csalódást. Míg a Promises videójában a látványos, szép képi világé volt a főszerep, itt egy szerelmi szálon futó történettel találkozunk, melynek egyik főszereplője nem más mint maga az énekesnő, Mavie.
Első ránézésre a klip mondanivalója nem tűnik túl bonyolultnak, ám sikerült egy remek keretbe foglalni a sztorit, így máris nem egy átlag szerelmi videó a végeredmény.


3 hozzászólás:

Pactolous írta...

Ezt azért egy picit szoknom kellett, de hát nem csoda, a Promises egy csoda volt, a megtestesült zseniális gyönyör. Nem szép dolog hozzá hasonlítani, de a Much Too Much elektronikusabb, minimalistább hangszerelésével picikét nehezebben lopta be magát a szívembe. De pár hallgatás után ugyanúgy megszerettem, mint az eddigi Andain számokat :)

A klipben pedig az tetszik, hogy igényes képi megoldásokkal operál, látszik, hogy megtervezték, költöttek rá! Várós az album már nagyon!

Andsen írta...

Igen, valóban nem a Promises-ből kell kiindulni, ez kevésbé lett talán slágeres, de valószínüleg nem is egy Promises 2.0-t akartak összehozni. De a lényeg hogy szerethető. Érkeznek majd a remixek is, bár úgy fest hogy a dubstep kategóriából.

Amúgy ami levelet küldtem, azt akkor vehetem úgy, hogy tárgytalan?

Pactolous írta...

Levelet? Nekem nem jött semmi. Melyik e-mail címre küldted? Ha a netkey-esre, akkor az bugos, valszeg nem kaptam meg. A gmail-esre küldd, az a tuti :)

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.