Smart Apes feat. Andee - Thunderbird

Az Alexander Chernenko, Konstantin Pavlovskiy és Irina Shvidkaya alkotta ukrán Smart Apes formáció 2009-ben tűnt fel a szcéna égiszén, a Perfect és a Smile című dalukkal, melyekben a szintén ukrán származású énekesnő, Kate Miles vokálozott, aki lényegében a trió oldalán debütált. E két dalnak köszönhetően hamar ismertek lettek, olyan előadók támogatták őket, mint Sander van Doorn, Tiesto és a Cosmic Gate. 

December végén egy újabb daluk látott napvilágot, névszerint a Thunderbird, melyben ezúttal egy kellemes férfi hang csendül fel, ami nagyon passzol az alaphoz. Mély finom basszusok és álomszerű szárnyaló dallamosság jellemzi a dalt.
Az Aquile & TB név a trió két férfi tagját takarja, Alexander-t és Konstantin-t, akik egy keményebb techesebb, elektrosabb megközelítésben mutatják be a Thunderbird-et, míg Ira, a csapat hölgy tagja egy jóval lágyabb, gitár effektekkel megtűzdelt, ám kevésbé karakteres remix-szel rukkolt elő.
Nálam az eredeti verzió viszi a pálmát, nagyon minőségi munka, akárcsak a formáció korábbi szerzeményei. Én bátran ajánlom mindenkinek.

Kiadó: Black Hole
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.12.26.

01. Smart Apes feat. Andee - Thunderbird (Original mix)
02. Smart Apes feat. Andee - Thunderbird (Aquile & TB remix)
03. Smart Apes feat. Andee - Thunderbird (Ira remix)
04. Smart Apes feat. Andee - Thunderbird (Radio edit)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.