Eco - When I'm Gone


Bizony kevés olyan előadó van, aki zenéivel ekkora hatással lenne rám, mint Marcello Pacheco, aki alkalomról alkalomra tudatosítja bennem, hogy miért is ő az egyik személyes kedvencem. A nyáron épphogycsak megjelent a M(you)sic című szerzői albuma, ám ő nem ült a babérokon, újra zeneírásra adta fejét. 

Ennek eredménye többek közt az A Million Sounds A Thousand Smiles, melyet az ASOT 550-re írt, vagy a most megjelent When I'm Gone és We Watched The Sunrise Till Our Eyes Burned Out. 
Bizony, emberünk nem spórol a címekkel sem ha úgy kívánja, sokszor már a számok nevén is elámulok. Na de nézzük inkább mit hallhatunk a kislemezen.

A két szám hangzásában és felépítésében is nagyon hasonló, nem túl bonyolult darabok, viszont számomra annál maradandóbbak. A When I'm Gone-ban nagy szerepet kapnak az apró hangtöredékek motívumok, amik párhuzamosan a szám felépítésével hol erősödnek, hol gyengülnek.
A másik számban is feltűnik egy egy ilyen hangmotívum, ám itt valamivel kisebb szerepük van. Azt hiszem felírhatunk két újabb progresszív gyöngyszemet Eco neve mellé.

Kiadó: A State Of Trance
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2012.01.23.

01. Eco - When I'm Gone
02. Eco - We Watched The Sunrise Till Our Eyes Burned Out


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.