Aly & Fila

Az Aly & Fila név egy egyiptomi trance páros takar, melynek tagjai Aly Amr Fathalah és Fadi Wassef Naguib. Mindketten 1981-es születésűek, és már gyermekkoruk óta ismerik egymást, egy óvodába jártak, együt nőttek fel. A 90-es évek végén és az ezredforduló környékén a trance nagyon népszerű volt hazájukban, és Paul van Dyk volt az, aki inspirálta őket zenei pályafutásukban, amit 1999-ben el is indítottak. 

Kezdetben sokat kísérleteztek zenék és hangzásvilág terén, míg nem 2003-ban megszületett az Eye Of Hours, aminek köszönhetően aztán nemzetközi sikereket értek el, és a legnevesebb előadók figyelmét is felkeltették.

A következő pár évben viszont meglehetősen visszafogottak voltak saját számok gyártása terén, ám remix annál több készült. Ez egészen 2007-ig volt így, ezután viszont sorra érkeztek az újabbnál újabb felvételek, melyek közé a Thebes, a Breath Of Life, az Amadeus-szal közös A Dream Of Peace, és az FKN-nel közös How Long tartozott.

A folytatásban érkezett a népszerű Lost Language, a Key Of Life, a Dynasty, a Khepera, a Rosaires, valamint a John O'Callaghan-nel közös Megalithic.
2010-ben látott napvilágot a Rising Sun névre hallgató szerzői albumuk, melyen olyan slágerek szerepeltek mint a My Mind Is With You, az It Will Be Ok, a Listening, a Perfect Red, vagy a címadó Rising Sun. A lemezen közreműködött többek közt Philippe El Sisi, Bjorn Akesson, és Tiff Lacey is.

2011-es legnagyobb slágerük a Jwaydan-nel közös We Control The Sunlight volt, amit az A State Of Trance hallgatói az év legjobb dalának választottak.

2006-ban indították útjának a Future Sound Of Egypt címet viselő rádióműsorukat, de szintén erre a névre hallgat mixalbum sorozatuk és kiadójuk is, ahol olyan előadók munkái látnak napvilágot mint Sean Tyas, Neptune Project, Philippe El Sisi, vagy Bjorn Akesson.
A párost az uplifting trance koronázatlan királyaiként is szokták emlegetni, a Dj Mag listáján 2008 óta szerepelnek, és évről évre előkelő helyen végeznek.


Aly & Fila website / Aly & Fila twitter / Aly & Fila facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.