Andain - Much Too Much


Már bő 10 éve annak, hogy annó San Fransisco-ban összeült három zseniális zenei érzékkel megáldott személy, és egyfajta kísérleti céllal megalapították az Andain formációt, mely viszonylag kevés, de annál nagyobb slágereivel írta be a nevét az elektronikus zenei történelembe. A banda mára csak két tagú, melyet a producer Josh Gabriel, és az énekesnő Mavie Marcos alkot, David Penner pedig a visszatérés óta már nem segíti munkájukat. 

A tavaly nyáron megjelent Promises után, ma újabb kislemezzel rukkoltak elő, mely a Much Too Much címet viseli. A dal az Andain-tól megszokott különleges hangzást viszi tovább, zseniális a hangszerelés, ismét bemutatták milyen jól kiegészítik egymást az akusztikus és elektronikus elemek. 
Egy elektrós gitárféleséggel indulunk, aztán jön a dob, majd érkezik a fülbemászó finom vokál, nagyon kellemes a végeredmény. A kislemezen az album és rádió verzió mellett egy ukrán producer, Zetandel chillout remixe is szerepel.
Habár az Andain zenék műfajilag elég bekategórizálhatatlanok, én mégis bátran ajánlom minden trance rajongónak, hisz ezúttal sem okozott csalódást a formáció.

Kiadó: Black Hole
Műfaj: Trance, Chillout
Megjelenés: 2012.01.30.

01. Andain - Much Too Much (Album version)
02. Andain - Much Too Much (Zetandel Chill remix)
03. Andain - Much Too Much (Radio edit)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.