Wezz Devall - The Big Adventure

Hollandia még napjainkban is sorra termeli ki a tehetségesebbnél tehetségesebb előadókat, közéjük tartozik Wezz Devall is, aki 17 évesen a műfaj rabjává vált, és az elmúlt két évben már zeneszerzőként is bizonyított. A fiatal srác óriási támogatásnak örvend, a legnagyobb dj-k játszák számait, és valószínüleg ez a sors vár a most megjelent vadonatúj munkájára is. 

Wezz stílusát tekintve a techesebb irányzatot képviseli, zenéi leginkább a W&W páros hangzásvilágát tükrözik. Nemrég írtak is közösen egy brutális kis darabot a duó debütáló albumára, ez volt a komor sötét hangulatú, durva basszusokkal és szintivel megáldott Phantom. 
A The Big Adventure is ezt a vonalat viszi tovább, igazi energiabombaként hat, lelki szemeimmel már látom is ahogy szétesik a ház. Szépen építkezik, nagyon jól szól, amikor pedig a verestés egy kicsit a háttébe szorul, érkezik pár apró vokáltöredék. 
A kislemezen az original mellett egy rádió verzió is hallható, valamint készült Ruben de Ronde által is egy remix, ami az eredetitől sokban nem is tér el, én mindhármat bátran ajánlom.

Kiadó: Captivating Sounds
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2011.12.05.

01. Wezz Devall - The Big Adventure (Original mix)
02. Wezz Devall - The Big Adventure (Ruben de Ronde remix)
03. Wezz Devall - The Big Adventure (Radio edit)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.