Minden vég valami új kezdete

A holland dj producer Menno de Jong tizenévesen csöppent bele az elektronikus zene világába, kezdetben csak a lemezlejátszó mögött tevékenykedett, később aztán saját zenéket is elkezdett írni, mára pedig a világ legnagyobb előadói közé tartozik. 
2005 januárjában indította el Intuition rádióműsorát, majd 2007 decemberétől, havonta egy egy podcast-tal is gazdagodtunk általa. 

Szintén ezt a nevet viseli kiadója, ahol olyan előadók zenéi látnak napvilágot, mint a Duderstadt, Airbase, Maor Levi, vagy Shane Halcon, aki nemrég csatlakozott a First State formációhoz.
Úgy tűnt minden jól haladt, sínen van az élete, ám tegnap egy érdekes bejelentést lehetett olvasni weboldalán, ahol rajongóinak üzent, miszerint december 31-e után megszűnik a kiadó, a rádióműsor és a podcastje is.

Az okokról elég burkoltan fogalmazott Menno, de megnyugtatott mindenkit, komoly aggodalomra nincs okunk, hisz nem hagy fel a zenei karrierrel, sőt, a tervek szerint jövőre végre érkezik a már várva várt szerzői album is. Hogy emellett még mi vár ránk a jövőt illetően, arról meséljen maga Menno, íme az említett bejelentés:
Kedves barátaim,

Ezúton szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy december 31-ével az Intuition kiadó, a vele kapcsolatos események és rádióműsor megszűnik.

Az elmúlt 8 évben nagy jó dolgokat volt szerencsém megtapasztalni, rengeteg csodás emberrel találkoztam, és ezeket soha nem fogom elfelejteni. De ez a folytonos rohanás egyáltalán nem könnyű feladat. Az élet rővid, és nekünk okosan kell megválasztani, hogy mivel is töltjük el ezt az időt. Hosszasan gondolkodtam arról, hogy mit akarok csinálni a jövőben, és arra jutottam, hogy a legfontosabb dolog számomra az életben a zeneírás, és hogy ezáltal pozitívan befolyásoljam az emberek életét.

2012-ben egy új rádióműsorra és podcastra is számíthattok, rengeteg fellépésre, és az első szerzői albumomra is. Ahogy mondani szokták... minden vég valami új kezdete is egyben.

Köszönök mindent, és remélem hamarosan találkozunk.

Szeretettel,

Menno.
Hogy miért pont most, és egyáltalán miért kell megszűnnie a műsornak, ha helyette úgyis újat indít majd, azt nem értem, de biztos jó oka van rá emberünknek. Azt eltudom képzelni, hogy a kiadóval voltak problémák, amik miatt aztán jobbnak látta Menno, hogy véget vet neki, és lehet akkor már úgy gondolta, hogy egy új "márkanévvel" rukkol elő.

De mint ahogy Menno is mondta, minden vég valami új kezdete is egyben, így fogadjuk el azt, hogy vége az Intuition-nak. Én már kíváncsian várom az új műsort és albumot.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.