A State Of Trance 550 Anthem Contest

Bevallom, az utóbbi időben engem már nem nagyon hoz lázba Armin és rádióműsora, túlzásnak érzem azt amit csinál, azt a nagy felhajtást ami körülötte van. Folyton történik valami, ami miatt ő került a középpontba.
Rádióműsora lassan a 11. életévét is betölti, és mint tudjuk minden évfordulónál, alkalomról alkalomra egyre nagyobb bulikat csap világszerte, ahol a műfaj színe javát felvonultatja. 

Igen, ez egy tök jó dolog, mert hogy a legnagyobb trance események sem érnek a nyomába. De hogy akkor mégis mi a problémám? Nos az, hogy ahogyan ezt csinálja, az már nekem túl sok. Még 4 hónap van az ASOT 550. epizódjához, de már bő egy hónapja, hogy nagydobra verte, hogy bizony már megy a szervezés javában, és mi addig csak üljünk tűkön.

De igazából nem is magáról a rádióműsorról szeretnék most beszélni, hanem ennek kapcsán egy kis versenyről, melynek hatására több producer is stúdióba vonult, hogy megírják az esemény hivatalos himnuszát.

A héten Armin le is játszotta azt az ötöt, melyek közül majd kikerül a győztes szám, de itt már a hallgatóság feladata lesz a döntéshozás, hisz lehet szavazni a legnagyobb kedvencre, és értelemszerűen amelyik darab a legtöbb voksot kapja, az lesz az ASOT 550 himnusza.

A küzdelemben Shogun, a W&W páros, Eco, Sebastian Brandt és az Alpha Duo vesz részt. A győztes munkáról pedig a jövő héten, december 15-én hullik le a lepel. Alább az esélyesek egy videóban összefoglalva, csak hogy megkönnyítsék a döntést.


Nemrég nyilvánosságra lett hozva az a hat helyszín is, ahol a trance nagyjai összegyűlnek majd egy egy estére, valamint a Hollandiai fellépők névsorára is fény derült, és most tessék megkapaszkodni, 5 színpadon több mint 40 fellépő lesz, olyan nevek szettjei hallhatják az odalátogatók mint a házigazda Armin van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, Kyau & Albert, Aly & Fila, Cosmic Gate,  John O’Callaghan, Gabriel & Dresden, Jochen Miller, Sied van Riel, Arty, Giuseppe Ottaviani, Orjan Nilsen, Super 8 & M6, Tab, W&W, Leon Bolier, Nifra, Jorn van Deynhoven, Matt Darey, Tritonal, Claudia Cazacu, The Blizzard, vagy Sebastian Brandt. De addig is íme a helyszínek, dátumok.

2012 március 3 - Szerbia, Belgrád
2012 március 7 - Oroszország, Moszkva
2012 március 10 - Ukrajna, Kijev
2012 március 17 - USA, Los Angeles (As part of Beyond Wonderland)
2012 március 25 - USA, Miami
2012 március 31 - Hollandia, Den Bosch


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.