Richard Durand feat. Hadley - Run To You


Richard Durand a nyáron adta ki az In Search Of Sunrise 9. részét, melyen két zseniális szerzeménye is szerepelt, az egyik a Julie Thompson-nal közös Diamonds In The Sky, a másik pedig a Hadley-val közös Run To You volt. A mai nap folyamán, utóbbi kislemez formájában is megjelent, eddig nagyon nem lehetett róla hallani, de most hogy megérkeztek a remixek, egyre több dj-nek szemet szúrt a dal, és kezdték el játszani. 

Richard az amerikai énekesnővel, Hadley Poole-lal paktált le, aki az elmúlt években Serge Devant oldalán már számtalanszor bizonyította, hogy érdemes rá, és csodás hangjára odafigyelni. A Run To You személyében egy erőteljes, felemelő, dallamos nótát ismerhetünk meg, egy szép karakteres vokál kíséretében. Nézzük a remixeket. 
Orjan a progisabb, techesebb oldalról közelítette meg a dalt, a gyönyörű kiállásra nagy hangsúlyt fektetve, de nem rugaszkodott el túlságosan az eredeti verziótól. 
Sean már jobban odapörkölt neki, egy keményebb remixet kaptunk tőle. Bátran ajánlom mindenkinek a Run To You-t remixekkel együtt, vagy akár videoklippel, mert a napokban az is készült hozzá.

Kiadó: Magik Muzik
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2011.11.21.

01. Richard Durand feat. Hadley - Run To You (Original mix)
02. Richard Durand feat. Hadley - Run To You (Orjan Nilsen remix)
03. Richard Durand feat. Hadley - Run To You (Sean Tyas remix)
04. Richard Durand feat. Hadley - Run To You (Radio edit)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.