Evgeny Bardyuzha - Meet Me Yesterday

Az orosz elektronikus zenei szcéna évről évre egyre erősebb, az utóbbi időkben olyan előadók neveivel ismerkedhettünk meg mint Arty, Yuri Kane, Cramp, Alexander Popov, vagy Evgeny Bardyuzha, aki viszonylag rövid pályafutása ellenére, a napokban már a második szerzői albumát adja ki. Annó még 2008-ban találkoztam először az ő nevével, a lenyűgöző instrumentál csoda, a Bali című munkája kapcsán. 

E hónap elején pedig egy újabb figyelemre méltó darabbal hívta fel magára a figyelmet, névszerint a Meet Me Yesterday-jel, ami a tőle megszokott különleges hangzást viszi tovább. Egy ízig vérig progresszív zenéről van szó, mély, kemény basszusokkal megtűzdelve. 
A kislemez egy másik szerzeményt is tartogat, az Electric White-ot, ahol megint a durva basszusok kerülnek előtérbe, de itt ott apró ének hangok is fellelhetőek. 
Sajnos tehetsége ellenére nem egy felkapott előadó, de aki vevő az effajta zenékre, azok számára bátran ajánlom a fiatalember e hónap folyamán érkező albumát, mely a Referendum címet viseli majd, a Meet Me Yesterday pedig egy remek kis ízelítő abból, hogy mire is számítsunk majd.

Kiadó: Neuroscience
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2011.11.01.

01. Evgeny Bardyuzha - Meet Me Yesterday
02. Evgeny Bardyuzha - Electric White


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.