Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Be Your Sound (Video)

A Nic Chagall és Bossi alkotta Cosmic Gate-et az elmúlt hetekbe elég sokat emlegettem itt a blogon, de volt is miről írni velük kapcsolatban, hisz a nyár végén érkezett a The Theme kislemezük videoklippel együtt, majd ezután következett az ősz egyik nagy slágere, a Be Your Sound. Egy héttel később már az 5. stúdióalbumát is bemutatta a német páros, a Wake Your Mind-ot, melyen az említett két számuk is szerepelt. 

De kanyarodjunk vissza a Be Your Sound-hoz, melyben ezúttal is a rockból az elektronikus zenéhez átpártoló Emma Hewitt vokálozik, akárcsak a 2009-es Not Enough Time-ba, melyet szintén a Cosmic Gate oldalán énekelt fel. A Be Your Sound elődjéhez hasonlóan, egy energiától duzzadó, lendületes, felemelő, fülbemászó darab, nem véletlenül szeretik oly sokan.
Várható volt hogy a dalhoz előbb utóbb egy videoklip is készül, amit a mai nap folyamán be is mutattak. A video minőségén nagyon jól érződik, hogy nem az Armada kiadó gondozásában jelent meg a dal, a Black Hole egy látványos, igényes klipet készített a Be Your Sound-hoz, melyet egy kies tengerparti vidéken forgattak.

Nagyon szép felvételek születtek, hol egy kopár dombon, hol egy barlangban sziklák közt, hol pedig a homokos parton a naplementében tűnik fel az igencsak dekoratív Emma és a duó tagjai. Ahogy pár hete a dal, úgy a video is valószínűleg óriási népszerűségnek örvendhet majd rövid időn belül.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.