Alex Morph feat. Sylvia Tosun - An Angel's Love (Video)

A nagydarab szakállas úriember Alexander Mieling sem ma kezdte zenei pályafutását, már a 90-es évek közepén is foglalkozott a zeneírással, de igazán csak az ezredforduló után indult be a szekér. Alex főként érzelmes, elszállós upliftet játszik, és legutóbbi szerzeménye, az alig két hete megjelent An Angel's Love is épp ilyenre sikerült. 

A dalban a komoly zenei múlttal rendelkező Sylvia Tosun énekel, aki már 15 évesen tudatosan építette karrierjét. Az An Angel's Love egy gyönyörű dal, ami nagyon hajaz Alex egy korábbi számára, a Walk The Edge-hez, így sokan ezt róják fel legfőbb hibájának, a másik tábor pedig az év zenéjeként emlegeti.
Nos a dalhoz a mai nap folyamán elkészült a videoklip is, melyről elég felemás véleményen vagyok. Kezdeném a pozitív dolgokkal, nagyon tetszenek a városról készült felvételek, és valahogy nem okozott meglepetést, amikor megláttam Sylvia-t énekelni egy fehér ruhában, melyet a szél fújdogál, háttérben az éjszakai város fényeivel.

De mindehhez egy sztorit is kitaláltak, miszerint egy motoros rocker barátnőjét megtámadják az utcán, majd a lány barátja - aki mellesleg Alex cimborája - a segítségére siet, végül aztán elmarad a hepiend, ugyanis halállal végződik a történet.
Sosem gondoltam volna, hogy ehhez a számhoz egy ilyen sztorit képzelt el Alex, és a video készítői. A klip így nálam nem nyert, viszont maga a dal még mindig óriási favorit.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.