Az Anjunabeats magyarja

Itthon, kishazánkban bizony nincs könnyű dolga annak az előadónak aki zenélésre adja a fejét, főleg ha a trance műfajban akar maradandót alkotni. Azért egy két kivétel szerencsére akad, köztük Márton Levente, közismertebb nevén Sunny Lax, aki első nemzetközi sikereit már 19 évesen elkönyvelhette. 

A 86-os születésű fiatalember nevével 2005-ben, a P.U.M.A. című slágere kapcsán találkozhattunk először, ami Paul van Dyk, Armin van Buuren és az Above & Beyond trió tetszését is elnyerte. Sokat nem is kellett várni, és az Anjunabeats kiadó szerződést is kötött a magyar fiatal tehetséggel, akinek azóta olyan szerzeményei láttak napvilágot mint a M.I.R.A., a Mique, a Blue Bird, vagy a Misgrey.

Számai mára elengedhetetlen kellékei az Anjunabeats Worldwide és a Trance Around The World rádióshownak, valamint az Anjunabeats mixlemezeknek is, melynek 9. darabja e hónap közepén érkezik, és természetesen a legújabb Sunny Lax szerzemény, a Contrast sem hiányozhat róla.

De szerepelt már a TATW rádióműsor vendég dj-jeként, valamint két éve, az Anjunabeats Worldwide rádióműsor 150. epizódját is ő készítette el, melynek házigazdái hétről hétre olyan neves előadók, mint James Grant, Oliver Smith, Mark Pledger, Super8 & Tab, Adam Nickey, Daniel Kandi, Nitrous Oxide vagy Arty. Újabb két év elteltével, a hétvégén már a 250. epizód pörgött, melyben ezúttal is ő felelt a hallottakért.

A mix nagyon jól sikerült, nem egy kedvencem csendült fel a két órában, természetesen emberünk Contrast-ja is lejátszásra került, valamint több feltörekvő magyar producer számával is találkozhattunk.
Ez a kis történet úgy érzem jó példa arra, hogy ha valaki nagyon elszánt, kitartó, és még ért is a zeneszerzéshez akkor sokra viheti az életben. Alább az említett mix.

Sunny Lax - Anjunabeats Worldwide 250

01. Sander van Doorn & Adrian Lux - Eagles
02. Above & Beyond feat. Richard Bedford - Sun & Moon
03. Andain - Promises (Nawarro remix)
04. Boom Jinx feat. Justine Suissa - Phoenix From The Flames (Club mix)
05. Aeron Aether & Embliss - A New Dawn (Abstracta remix)
06. Solis & Sean Truby - All We Have (Ost & Meyer Club mix)
07. Stan Wise - Halo Effect (Sensetive5 remix)
08. Vadim Miner - Freshlights
09. Exitvibes - Amsterdam (Sunny Lax remix)
10. Peter Dubs - Beach Obsession
11. Daniel Rems - The World Doesn't Know
12. Sunny Lax - Viva La Revolucion
13. Foyle & Zo - Simple Things
14. Maor Levi & Bluestone - On Our Own
15. Klauss Goulart - No Man's Land
16. Mike Danis - For You (Juventa Club mix)
17. Sunny Lax - Contrast
18. Andrew Bayer - From The Earth (Breakfast remix)
19. Bluesolar - Believe In Me (Tranzident And Exitvibes remix)
20. Archelix - Candles (Sunny Lax remix)
21. Leon Bolier - War Of The Worlds (Hodel remix)
22. Flexrev & Pida - Indigo (Oen Bearen Peachbeach remix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.