Szavazz 2011 legjobb számaira

A holland dj producer Armin van Buuren, nem csak hogy napjaink egyik legnépszerűbb előadója, de rádióműsora az A State Of Trance, minden bizonnyal a leghalgatottabb rádióműsorok közé tartozik. 
Armin még 2001 júniusában indította útjának a műsort, ami már bő 10 éve történt, és mivel heti rendszerességgel hallhatjuk, így mára az 500. epizódon is túl vagyunk. 

A rádióshow keretében minden évben lezavar egy szavazást, ahol a hallgatók az általunk legkedveltebb 5 dalra szavazhatnak, amik elhangzottak a műsorban az adott év folyamán.
2001-ben Armin Clear Blue Moon-ja volt a favorit, melyet Rising Star néven alkotott. A következő évben Paul Oakenfold aratta le a babérokat a mára klasszikusnak számító Southern Sun című dalával. 2003-ban a Motorcycle projekt vitte el a pálmát a nagysikerű As The Rush Comes-szal, majd az ezt követő 3 évben az Above & Beyond trió söpörte be a legjobb trekk címet, olyan számaikkal mint a No One On Earth, az Air For Life, és végül a Good For Me.

2007-ben aztán John O'Callaghan volt az, akinek a Big Sky című dalával sikerült véget vetnie a trió zseniális szereplésének.
A következő évben Sunlounger aka Roger Shah nyerte el a Tune Of The Year címet, a Zara-val közös Lost-al, azt követően pedig maga Armin, aki a Gaia művészneve alatt készített Tuvan-nal szipporkázott. A 2010-es befutó az orosz dj producer Yuri Kane lett, a Right Back című slágerével.

Nekem sokkal szimpatikusabb lenne, ha ezt a szavazást egy teljesen független, dj-ktől, kiadóktól mentes szerv bonyolítaná le, nem mintha attól tartanék, hogy megbuherálják a végeredményt, csak nagyban befolyásolja a szavazók körét az, hogy ki által jött létre az adott szavazás.

Szóval lehet elemezni az idei esztendőt muzsikák terén, aztán ha megvan az 5 kedvenc, és szerencsés esetben Armin is játszotta őket, akkor lehet is szavazni.
Az év végén megjelenő Yearmix album anyagát nagyban befolyásolja, hogy melyik szám milyen helyezést ért el, valamint egy különleges ASOT epizódban hallhatjuk az év 20 legkedveltebb számát is, és megtudhatjuk melyik dal viseli majd a 2011-es Tune Of The Year címet.

Ezt a Top 20-as adást december 22-én hallhatjuk majd, magát a Yearmix-szet pedig december 29-én. Majd el is felejtettem, szavazni pedig itt tudunk.


2 hozzászólás:

Pactolous írta...

Nálam 2008-ban (ha jól emlékszem) a Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes volt a nyerő. 2009-ben a Mat Zo - The Fractal Universe. 2010-ben talán Orjan Nilsen és a Lover's Lane, idénről pedig az Above & Beyond - Sun & Moon. De mindig oly nehéz kiválasztani az ultimate kedvenceket, amikor van vagy 10-15-20 kötelező darab, amikkel házalnék másoknál is, hogy "bazz, ezt hallgasd meg!" :)

Andsen írta...

Jogos, meg sajnos az is gyakran előfordult már, hogy amire szavaznék azt Armin nem is játszotta az ASOT-ban.
Nálam az idei no.1 az Andain-tól a Promises, a többiről meg majd év végén.

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.