Emma Hewitt

Az ausztráliai születésű énekesnő Emma Louise Hewitt, társaihoz hasonlóan ő sem az elektronikus zenével kezdte pályafutását. Már nagyon fiatalon zongorázni tanult, aztán hamar rájött, ő nem a klasszikus zenei vonalra született, hanem valami másra vágyik, és 15 éves korától blues és rock bandákban is megfordult mint énekesnő. 

Később öccsével Anthony-val megalapították a Missing Hours rock formációt, mellyel 2008-ban bemutatták első stúdió albumukat is, melyen olyan slágerük is szerepel mint a Make You Better, amit aztán a Signalrunners duó is remixelt. 2007 volt a fordulópont Emma életében, mikoris Chris Lake oldalán felénekelte a Carry Me Away című dalt, ami gyorsan a slágerlisták élére került, nagyon népszerű darab volt, és ezáltal Emma a legnagyobb dj-k figyelmét is kiérdemelte.

Közel két évet kellett várni a következő slágerig, amit a Cosmic Gate duóval követett el, ez volt a Not Enough Time, ami a páros új albumának előhírnökeként készült. Ezt követően meredeken kezdett el felfelé ívelni az énekesnő karrierje, az év további részén olyan előadókkal működött együtt mint Serge Devant, Amurai, és a Dash Berlin formáció, akivel a máig oly népszerű Waiting-et készítette el.

A 2010-es év sem volt gyenge, ekkor Ronski Speed-del, Marcus Schossow-val, Garet Emery-vel és Lange-al kollaborálva is megajándékozott minket egy egy remek slágerrel.
Jött 2011, és újra stúdióba vonult Dash Berlin-nel, akivel a Waiting után ismét valami maradandót akartak alkotni, ez lett a Disarm Yourself.

Dash mellett még a Cosmic Gate-tel is újabb munkálatokba fogott, a párossal rögtön két új dalt is rögzített (Be Your Sound, Calm Down), valamint a visszatérő Allure szerzői albumon is vendégénekeskedett, és itt is két dalhoz adta csodás hangját (Stay Forever, No Goodbyes).

Emma az év végén egy saját szerzeménnyel debütált az Universal Religion mixlemezen, ami 2012-ben meg is jelent, ez volt a Colours, mely az első single az énekesnő készülőben lévő szerzői albumáról, melyen hallhatjuk majd a még kiadatlan Miss You Paradise-t is.



Emma Hewitt website / Emma Hewitt twitter / Emma Hewitt facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.