Aruna - The Hot List

Az amerikai énekesnő, Aruna Abrams nevével alig pár éve találkozhattunk először, de már nem egyszer bizonyította hogy a legjobbak közt van a helye. Óriási elismerésre, népszerűségre tett szert rövid idő alatt, olyan előadók oldalán hallhattuk őt énekelni mint Thrillseekers, Filo & Peri, Cosmic Gate, George Acosta, ATB, Ronski Speed, vagy Roger Shah. 

A magyar páros, Égető Márió és Császár Előd, azaz Myon & Shane 54 is hamar felfigyelt rá, akikkel később megapapítótta a Velvetine formációt is. Aruna napjainkban nem csak énekléssel foglalkozik, egy ideje belekóstolt a dj szakmába is, amivel még szintén komoly tervei vannak a jövőben.
A múlt hónapban aztán elkészítette első podcast-jét is, ami a The Hot List címet viseli, és remélhetőleg havi rendszerességgel bővül majd a repertoár.

A mindössze egy órás lendületes, energikus kis mixbe összesen 12 szám csendül fel, melyek Aruna aktuális kedvencei. A tracklistet átfutva kicsit meglepődtem, hogy egy nevéhez köthető darabbal sem találkozhatunk, hisz bőven akad olyan száma, ami megállná a helyét ebben a podcastban is, akárcsak bármelyik más mixben, rádióműsorban.

Dinka slágerével, a Tales Of The Sun-nal indítunk, melyet BT, Morgan Page és a Sultan & Ned Shepard páros In The Air-je követ, ami nálam is nagy népszerűségnek örvend. Bevallom a tracklist fele számomra ismeretlen volt, aminek nagyon örültem, gondoltam végre hallhatok egy két ujdonságot is.

Meglátszik hogy az énekesnő sokat dolgozik a mashupok koronázatlan királyaival (M&S54), még egy remek egyveleget is készített. Maga a mix szerintem nagyon jól sikerült, szórakoztató lett, egy percig sem unatkoztam a hallgatás közben.

Aruna-nak nem csak a hangja jó, de kiváló ízléssel is pakolgatta egymás után a dalokat, melyek kivétel nélkül elnyerték a tetszésem. 
A The Hot List-nek egyébként a héten készült el a második darabja, ami előtt megintcsak le a kalappal, jól sikerült. Na de íme a 001-es tracklistje.

Aruna - The Hot List 001

01. Dinka - Tales Of The Sun
02. BT, Morgan Page, Sultan & Ned Shepard feat. Angela McCluskey - In The Air
03. Maor Levi & Raul Siberdi - Infatuation
04. Joe Garston - Top Of The World
05. BT feat. Kirsty Hawkshaw - A Million Stars (Myon & Shane 54 Summer Of Love mix)
06. Ultra DJ's vs. Vadim Dreamer - Me & You In Amsterdam (Aruna A Cappella mashup)
07. Dark Matters feat. Ana Criado - Quest Of A Dream (Dabruck & Klein remix)
08. Mike Shiver & Mathias Lehtola - Slacker (Maor Levi's Big Room remix)
09. Tilt feat. Maria Nayler - No Other Day (Sergey Tkachev remix)
10. LTN - Inside 11B (Myon & Shane 54 Summer Of Love remix)
11. Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji - Pressure (Alesso remix)
12. Mr. Projectile - Love Here (Bassnectar remix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.