Andy Moor feat. Sue McLaren - Fight The Fire (Video)

Fura, de az angol úriember Andy Moor, több mint 10 éves pályafutása alatt még egyetlen önállő szerzői albumot sem készített nekünk, persze mixalbumokat fel tud mutatni, és ezen kívül van még két lemez amiket többedmagával készített, itt gondolok a 2005-ben megjelent Tilt, és a 2006-os Leama & Moor albumra. Annyira azért nem súlyos a helyzet, hisz évről évre megajándékoz minket egy két slágerrel, ám legtöbbször mindig valakivel kollaborál teszi ezt, úgy látszik ez a biztos siker receptje.

Idei nagy durranása a Fight The Fire című trekk lehet, melyet egy szintén angol származású énekesnővel, Sue McLaren-nel készített. Sue-val alig egy éve találkozhattunk először, de az Aly & Fila párossal már most több dalt is jegyez, hamarosan pedig Paul van Dyk oldalán is fogjuk hallani.
A Fight The Fire a napokban jelent meg, a kislemez csak az original verziót és egy remixet tartogat számunkra. Első hallásra nem voltam tőle elájulva, de aztán hallgatásról hallgatásra egyre jobban megtetszett a dal, amihez pár napja videoklip is készült.

Hát fantáziából nem volt hiány, egy képzelt, földalatti világban játszódik a történet, ahol a főszereplőt fogva tartják, és ki akar szabadulni.
Kicsit mintha ismerős lenne a sztori nem? Nekem Dash Berlin és Emma Hewitt Waiting-je ugrott be a klipet látva, ám a Fight The Fire-ből érzésem szerint mintha hiányozna a hepiend. Persze főszereplőnk megmenekül, de hogy mi várja őt odakint, azt nem tudni.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.