Andy Duguid feat. Fenja - Strings

Andy Duguid 2007-ben jött, hallatott magáról, majd győzött, és ez azóta sincs másképp, minden évben megajándékoz minket legalább egy óriási slágerrel. Személye és egy dala lassan elengedhetetlen az In Search Of Sunrise széria darabjain, legutóbb épp a nyáron megjelent ISOS 9-en debütált egy szerzeménye, a Strings. 

A dalban a megszokottaktól eltérően ezúttal nem Leah, hanem egy bizonyos Fenja név alatt megbújó hölgy hangja cirógatja a füleket, aki nem más mint maga Jaren. A Strings a mára már tipikusnak mondható Andy jegyeket hordozza magán, amihez Jaren hangja nagyon passzol. 
Zseniális darab, imádom, év végén nálam dobogóesélyes. Számomra az original és a club mix a favorit, a Moonbeam remix inkább érdekes, nagyon jól vegyítették az oroszok hangzásvilágukkal a Strings-et, a Ruby & Tony remix pedig harmatgyenge lett. 
Jaren-nek az utóbbi időben nem lehetett sok szabadideje, hisz férjével Matt Cerf-fel és Shawn Mitiska-val a napokban fejezték be debütáló albumuk munkálatait, így jó pár év után hamarosan ők is megörvendeztetnek minket egy nagylemezzel.

Kiadó: Magik Muzik
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.09.05.

01. Andy Duguid feat. Fenja - Strings (Original mix)
02. Andy Duguid feat. Fenja - Strings (Moonbeam remix)
03. Andy Duguid feat. Fenja - Strings (Club mix)
04. Andy Duguid feat. Fenja - Strings (Ruby & Tony remix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.