Nyakunkon az új Sander album

Ha csak fele igaz a híreknek, akkor is egy albumokban gazdag szeptember elé nézünk, köztük Sander van Doorn második nagylemeze, az Eleve11 is e hónapban érkezik. Kicsit menjünk vissza az időben, egész pontosan február elejéig, ugyanis ekkor jelent meg a Carol Lee-vel közös Love Is Darkness, ami akkor a hónap egyik legemlékezetesebb darabja volt. 

Akik esetleg lemaradtak a dalajánlóról, azok a címre kattintva visszaolvashatják, de a lényeg a lényeg, ha Carol neve nem is ismerős, de a hangját biztos hallota már mindenki, aki egy kicsit is jártas a trance világába, ugyanis őt hallhattuk a máig egyszem The Doppler Effect számban, a Beauty Hides In The Deep-ben, valamint Richard Durand oldalán is felénekelt egy dalt még 2009-ben, ami a City Never Sleeps volt. A Love Is Darkness-t követte az instrumentál betegség (persze pozitív értelemben), a Koko, majd a sort a nemrégiben megjelent Timezone zárta, melyről szintén már írtam pár dícsérő szót.

Mindhárom szerzemény szerepelni fog az Eleve11-en, mellettük még 8 új Sander produkciót hallhatunk majd, melyeknek többségét elég komoly kollaborációk alkotják. Sander lepaktált többek közt a house egyik csodabogarával, Laidback Luke-val, és vokalistáink egyik gyöngyszemével, Nadia Ali-val is.

De készült még közös szerzemény Tom Helsen-nel, Sidney Samson-nal és Adrian Lux-szal. Ahogy annó Sander első lemezén, úgy most is hallhatunk egy Sia-hoz köthető produkciót, ami a Drink To Get Drunk. Az album érdekessége, hogy elvileg 12 szám készült, de az utolsó szám az album címe miatt végül nem került fel a korongra, így emberünk úgy döntött, hogy ezt ingyen megossza rajongóival, ide kattintva le is lehet tölteni, a szám címe vicces mód Track 12 lett.

Több elektronikus zenei magazin is már most komoly dícsérő szavakkal illette a lemezt, így engem is sikerült felcsigázniuk. Az Eleve11 e hónap 19-én érkezik.

Sander van Doorn - Eleve11

01. Sander van Doorn feat. Carol Lee - Love Is Darkness (Interlude)
02. Sander van Doorn - Koko
03. Sander van Doorn feat. Tom Helsen - Believe 
04. Sander van Doorn - Nano
05. Sander van Doorn with Sidney Samson feat. Nadia Ali - Rolling The Dice
06. Sander van Doorn - Beyond Sound (Godskitchen Urban Wave mix)
07. Sander van Doorn feat. Frederick - Timezone
08. Sander van Doorn - Drink To Get Drunk
09. Sander van Doorn with Laidback Luke - Who's Wearing The Cap
10. Sander van Doorn - Slap My Pitch Up
11. Sander van Doorn & Adrian Lux - Eagles


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.