Cosmic Gate - The Theme (Video)

Eddig még nem nagyon adódott alkalmam Nic Chagall-ről és Bossi-ról, azaz a Cosmic Gate-ről írni, de az utóbbi időben nem is nagyon lett volna mit, aztán lehet csak az én figyelmem kerülte el a német páros. Persze idén is készültek remixek, és az év elején egy best of album féleséggel is meglepték a nagyközönséget, melyen remixelve hallhattuk zenéiket, de lassan már kezd herótom lenni az efféle albumoktól. 

Tegnap aztán egy új számuk került megjelenésre, a The Theme, ami azért túlzás hogy saját szám. Az eredeti verziót Jurgen Vries (Darren Tate) jegyzi, még a 2000-es évek elejéről. Pár bulin játszották Bossi-ék a The Theme-t, ami nagyon tetszett a hallgatóságnak, így egy kis ráncfelvarrás után saját nevükön megjelentették. Olyan jelentős eltérés nincs a két verzió között, és annyira nem is jó zene mint egy Exploration Of Space, egy The Truth, egy The Wave, egy Should Have Known vagy egy Not Enough Time, úgyhogy tényleg nem értem miért volt muszáj ezt a számot kiadniuk.

Mindenesetre megjelent, és még videoklip is készült hozzá, melyet ma be is mutattak. A klip egy kis ladikon, na jó, egy yachton lett rögzítve egy buli keretében, még márciusban, a csodálatos Miami partjainál. Egész jó kis látvány párosul a zenéhez, nekem tetszik a video, a szemfülesebbek még Sied van Riel-t is kiszurhatják, amint épp egy itallal hűti le magát a nagy buli közepette.
A számhoz remixek nem készültek, a tegnap megjelent kislemezen egy original verziót és egy rádió verziót hallhatunk. De íme a klip.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.