Tydi feat. Tania Zygar - Why Do I Care? (Video)

Tydi az az előadó akit pár éve még csak ígéretes tehetségként tartottak számon, mára viszont a legnagyobb nevekkel emlegetjük egy lapon, ami nem is csoda, hisz fiatal kora ellenére már a második nagylemeze érkezik a jövő hónapban. Már a 3. single-t is bemutatta a Shooting Stars-ról a nagyközönségnek, ami a Why Do I Care?, amit ismét Tania Zygar-ral követett el. 

Az énekesnő korábban már két Tydi szerzeményhez is hangját adta, az egyik a Vanilla, a másik pedig a Half Light volt, ezek közül a Vanilla-t a szerzői albumon is viszont hallhatjuk majd, akárcsak a Never Go Back-et. A Why Do I Care?-t tartalmazó kislemezt már bemutattam, amiért most újra írok róla, az a hozzá készült videoklip, ami szintén a mai napon debutált. Ez egyébként Tydi 2. klipje, az elsőt még májusban láthattuk, ami a Never Go Back-hez készült.

De nézzük a Why Do I Care? videoklipjét. Egy elég sötét képi világ tárul elénk, melyben a főszerepet egy fiatal csalódott lány kapja, és a viszonzatlan szerelem. Tydi-ről egy fénykép is előbukkan, talán épp benne csalódott az ifjú hölgy?

Mindenesetre kissé szokatlan, nem mindennapos videoval állunk szembe. Maga a dal egyébként nagyon könnyen emészthető, fülbemászó, talán egy kicsit poposabb is lett, így valószínüleg nem csak a trance rajongóknak fog majd tetszeni, bár elég sok negatív kritikát olvasni róla már most, én minden esetre bátran ajánlom mindenki figyelmébe. Íme a videoklip.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.