Elindult a DJ Mag szavazása

A DJ Mag, egy havonta jelentkező dj magazin, mely 1991-es megalapulása óta látja el információval az elektronikus zene szerelmeseit. 1997 óta a magazin minden évben rendez egy szavazást, melyen az általunk legjobban kedvelt dj-kre, producerekre szavazhatunk. 

Az első alkalommal Carl Cox, majd az ezt követő 2 évben Paul Oakenfold nyerte el a legjobb lemezlovas címét. 2000-ben Sasha, majd 2001-ben John Digweed élvezhette a legtöbb szavazó bizalmát. 2002-től a trance egyre nagyobb teret hódított a szavazás keretein belül, így 3 éven keresztül Tiesto, majd az azt követő 2 évben Paul van Dyk lett a világ legjobb dj-jének titulált előadó.

2007-től pedig egészen napjainkig Armin van Buuren az, aki a legtöbb szavazóval, és legnagyobb rajongótáborral bír, és ezáltal az elmúlt 4 évben mindig ő vehette át a legjobb lemezlovasnak járó díjat. 2010-ben Armin mögött ezúttal a francia dj producer David Guetta végzett, aki évről évre előkelőbb helyen szerepel, Tiesto pedig a dobogó 3. fokára szorult.
Az első 10-es tavaly 1 új névvel bővült, Axwell 2009-hez képest 4 helyet javítva a 10. helyen végzett, míg Sander van Doorn kikerült a toplista éléről.

A szavazás egyébként nagyon megosztja a közvéleményt, hisz nem feltétlenül az a legjobb dj, akinek a legnagyobb a rajongótábora. De a lényeg hogy mától fogva ismét lehet szavazni a DJ Mag oldalán, illetve facebook-on, egészen szeptember 23-ig, a végeredmény pedig október végefelé várható. És egy kis humor így a végére.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.