Tydi feat. Tania Zygar - Why Do I Care?

Mint az már köztudott, egy hónapon belül érkezik a fiatal ausztrál dj producer 2. nagylemeze a Shooting Stars, melyre most nem is nagyon térnék ki, hisz lesz még róla szó a megjelenése előtt, de mégsem tudom megkerülni, hogy pár szót ne ejtsek róla, hisz a most megjelent szerzeménye a szerzői albumán is hallható lesz. 

Tydi ezúttal is a francia származású, kanadában élő énekesnővel, Tania Zygar-ral állt össze, hogy a Vanilla és a Half Light után ismét valami maradandót alkossanak. A mostani dal címe Why Do I Care?, hagzásvilágában a korábbi kiadványokhoz tudnám hasonlítani, nagyon fülbemászó, remek darab. 
A kislemez megjelenésével egyidőben a videoklipet is bemutatták, ami Tydi 2. klipje pályafutása során, az első ugye a Brianna Holan féle Never Go Back-hez készült, ami szintén szerepelni fog a Shooting Stars-on, akárcsak a Vanilla, ám utóbbit egy új verziójában hallhatjuk majd, hisz több mint egy éves zenéről van szó. 
A remixekért Clashback (DNS Project) és a Walsh & McAuley páros felel, valamint hallhatunk egy rádio mixet, és Clashback remixéből egy dub verzió is készült.

Kiadó: S107
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.07.25.

01. Tydi feat. Tania Zygar - Why Do I Care? (Radio mix)
02. Tydi feat. Tania Zygar - Why Do I Care? (Clashback remix)
03. Tydi feat. Tania Zygar - Why Do I Care? (Walsh & McAuley mix)
04. Tydi feat. Tania Zygar - Why Do I Care? (Clashback Dub mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.