Susana

Susana Boomhouwer, művésznevén csak Susana, Amszterdamban született, az elektronikus zene egyik központjában, így ő is egész fiatalon megismerkedett több zenei stílussal. Már tizenévesen komoly énekes karrierről álmodozott, aminek érdekében tett is, kezdetben rock és jazz stílusban tevékenykedett, a trance csak később került sorra. 

2003-ban alig 19 évesen találkozott két producerrel, Raz Nitzan-nal és Adrian Broekhuyse-val akik támogatták őt, majd pár hónappal később rögzítésre került az Ernesto vs. Bastian-nal közös száma, a Dark Side Of The Moon, ami nagy sláger lett, és innentől kezdve elég meredeken ívelt felfelé a fiatal énekesnő karriere.

Sokat nem is kellett várni a második nagy durranásig, ami az Armin van Buuren-nel közös, mára klasszikusnak számító Shivers volt, aminek köszönhetően a műfaj rajongói végleg az emlékezetükbe vésték Susana nevét.
Ezt követően olyan neves előadókkal dolgozott együtt mint a Talla 2XLC, Rex Mundi és Dash Berlin, de készült még egy közös dal Armin-nal, ami hasonló sikereknek örvendett mint a korábbi Shivers, ez volt az If You Should Go.

Később aztán szóló karrierére koncentrált, melynek gyümölcse 2010-ig váratott magára, ugyanis ekkor jelent meg első albuma, a Closer.
A lemezen több producer is segédkezett Susana-nak, szinte minden szám más előadó nevéhez köthető, a címadó szerzemény az Omnia & The Blizzard-hoz fűződik, de készült dal Josh Gabriel, a Dark Matters (Raz Nitzan, Adrian Broekhuyse), Tenishia, Stoneface & Terminal és Julian Vincent oldalán is. Az albumról a Closer, a Frozen és a Nothing At All számítanak a legemlékezetesebb daraboknak.

Szintén 2010-et írtunk, mikor Markus Schulz és Armin szerzői albumán is szerepet kapott egy egy dal erejéig. 2011 nyarán a Closer album remixelt verziója is megjelent.
Valahogy így vált valóra egy tizenéves lány álma, aki sikeres énekes pályára, népszerűségre és elismertségre vágyott.



Susana website / Susana twitter / Susana facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.