BT feat. Kirsty Hawkshaw - A Million Stars (Video)

Másfél éve történt, hogy BT, az elektronikus zene egyik legsokoldalúbb alakja kiadta a These Hopeful Machines címre hallgató szerzői albumát, melyet aztán Grammy díjra is jelöltek. A lemezen szereplő számok többsége (The Rose Of Jericho, Every Other Way, Suddenly, Forget Me, The Emergency, Le Nocturne De Lumiére, Always) már meg is jelent kislemez formájában, és többségükhöz videoklip is készült, ráadásul a múlt hónapban érkezett These Hopeful Machines remixed verziója is. 

Amiért most újra felemlegetem az albumot, az nem más mint egy újabb videoklip, ami ezúttal a Kirsty Hawkshaw-val közös dalhoz, az A Million Stars-hoz készült.
A dalt én személy szerint imádom, a recept nem más mint csodaszép dallamok, és egy zseniális vokál, ahol elvétve még BT hangja is felcsendül. 
Magának a videonak nincs különösebb sztorija, mondanivalója, inkább a látványon van a hangsúly, ami lenyűgöző, és nagyon passzol a hallottakhoz. Ahhoz képest hogy ez egy videoklip, nem a megszokott 3-4 perces felállással van dolgunk, közel 7 percig élvezhetjük a dalt, ami valljuk be kell is, hisz szép lassan, fokozatosan bontakozódik, míg elérünk az alapoktól a tetőpontig.

Az A Million Stars-hoz nem csak klip jár, heteken belül, egész pontosan augusztus 16-án érkezik a kislemez is, melyen olyan előadók remixeiben hallhatjuk a számot mint Myon & Shane 54, Jason van Wyk, Airwave, vagy Sultan & Ned Shepard. Aki vevő egy kis minőségi zajra, annak bátran ajánlom figyelmébe.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.