BT - These Hopeful Machines

Brian Wayne Transeau, közismertebb nevén csak BT, az év elején előrukkolt sokadik szerzői albumával, melyhez mindenki sok reményt fűzött, köztük én is. Számomra nagyon fura ez az album, rengeteg stílus keveredik, nagyon változatos, már már túlságosan is, sokszor nem tudja eldönteni az ember, hogy egy rock cd-t hallgat vagy egy trance-t.

A 12 számból 6-tal teljesen megvagyok elégedve, viszont a másik 6 hagy némi kívánnivalót maga után. A Suddenly és Every Other Way remixben jó igazán, bár nagyon kellemes a fülnek utóbbiból ez a chillout verzió ami felkerült az albumra.
A Rose Of Jericho már tavaly nyáron is nagy kedvenc volt, de amik a legjobban elnyerték a tetszésem az a The Light In Things Jes vokáljával, ami Every Other Way kategóriás zene, a másik pedig a Million Stars, ami egy meseszép szerzemény, ebben Kirsty Hawkshaw felel a vokálért.
BT sajátos hangzásvilágával ismét különlegeset alkotott, bár maga az album engem nem győzött meg, mégis vannak rajta számok amik miatt mindeképp érdemes meghallgatni.

Kiadó: Nettwerk
Műfaj: Ambient, Trance
Megjelenés: 2010.02.02.

01. BT feat. Christian Burns - Suddenly
02. BT - The Emergency
03. BT feat. Jes - Every Other Way
04. BT feat. Jes - The Light In Things
05. BT - Rose Of Jericho
06. BT - Forget Me
07. BT feat. Kirsty Hawkshaw - A Million Stars
08. BT - Love Can Kill You
09. BT feat. Rob Dickinson - Always
10. BT - Le Nocturne De Lumiere
11. BT feat. Rob Dickinson - The Unbreakable
12. BT - The Ghost In You


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.