Jes - Unleash The Beat

A rocktronika koronázatlan királynője, Jes Brieden, a Disconnect, az Into The Dawn és a High Glow nagylemeze után mixalbum készítésre adta fejét. Az Unleash The Beat kizárólag saját szerzeményeket tartalmaz, pár eddig még nem hallott remix-szel, és négy vadonatúj dallal kiegészítve. Nem is szaporítanám tovább a szót, kezdjük el hallgatni. 

2007 egyik legjobb, legszebb dalával indul a mix, névszerint a High Glow-val, amit annó még az ISOS 6-ról ismerhettünk meg. Ezt követi egy tavalyi nagy kedvenc, BT albumáról a The Light In Things. Érkezik az Imagination, ami mára igazi klasszikusnak számít, ezt még Gabriel & Dresden oldalán énekelte fel Jes, a Motorcycle projektben. 

Az Everything is felcsendül, ami az Elements Of Life egyik gyöngyszeme volt, az Unleash The Beat-en Cosmic Gate remix-ben hallhatjuk, ami az EOL Remixed-en szerepelt. Újabb klasszikus az Around You személyében, ez a dal is a Motorcycle projek által született.

Az ötödik számig kizárólag sikeszerzemények szóltak, ezután viszont érkeznek a frissebb darabok, elsőként az Awaken, majd a Show Me The Way és a Richard Durand féle N.Y.C., természetesen ezek is mind remek zenék, de pár év múlva eldől, hogy ezeket is egy lapon emlegetjük majd a mix első felében hallottakkal.

A 9. számtól érkeznek a legújabb dalok, amiket itt hallhatunk először. Ronski Speed és Andy Duguid is készített egy egy remek zenét az énekesnővel, ki ki a maga stílusát, hangzásvilágát felvonultatva. 

Érkezik a Fascination, elsőre elég nehezen emészthető darab, valahogy nem illik a képbe, ezt egy újabb Motorcycle féle muzsika követi, a Deap Breath Love, ami egy könnyen felejthető remixben szerepel itt. Utolsóként a Back To You-t hallhatjuk, ami igazából nem rossz zene, de különösképp nem fogott meg.

Két három szám kivételével, zseniális darabok szóltak a közel 80 percben, Jes szépen egycsokorba gyűjtötte a legjobb zenéit, így a hallottakra nem lehet egy rosz szavunk sem, én igazából a mixelés terén találtam pár kivetnivalót, de ezt leszámítva imádom az albumot.

Kiadó: Magik Muzik
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2011.06.20.

01. Taxigirl - High Glow (Jes Vocal Redux edit)
02. BT feat. Jes - The Light In Things
03. Jes - Imagination (Kaskade Club remix)
04. Tiesto feat. Jes - Everything (Cosmic Gate remix)
05. Jes - Around You (Gabriel & Dresden remix)
06. Jes - Awaken (Thomas Gold remix)
07. Allure feat. Jes - Show Me The Way (Twisteddisko remix)
08. Richard Durand & Jes - N.Y.C.
09. Jes & Ronski Speed - Can’t Stop (Taxigirl edit)
10. Jes & Andy Duguid - Before You Go (Taxigirl edit)
11. Jes - Fascination (Dave Silcox Extended remix)
12. Jes - Deap Breath Love (Coco Channel remix)
13. Jes - Back To You (Unleashed mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.