Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good

Eddig még egy Armin számot sem ajánlottam az olvasók figyelmébe itt a blogon, úgyhogy épp itt az ideje hogy írjak egyről. A Mirage album tavaly szeptemberben került kiadásra, melyről több kislemez és videoklip is megjelent. Elsőként 2010 nyarán érkezett a Full Focus, majd a Not Giving Up On Love, a This Light Between Us, a Drowning, és most a Feels So Good, melyben a csodálatos hangú Nadia Ali vokálozik. 

Armin és Nadia egyébként nem először dolgozott együtt, ugyanis 2005-ben hallhattuk tőlük a Who Is Watching-ot, mely annó óriási sikernek örvendett, és most így jópár év elteltével újabb közös produkcióra adták fejüket. Ezúttal egy jóval populárisabb dal született, de ez jellemző magára az egész szerzői albumra is. A rádió verzió mellett még 4 remix-szel találkozhatunk, melyből az egyik Armin nevéhez fűződik, és talán még ez a legjobban sikerült darab.
De akik a house és progressive vonalat jobban kedvelik azok is megtalálják a kedvükre valót, hisz Jochen Miller, Jerome Ima-Ae és Tristan Garner is kitett magáért. A Feels So Good-hoz természetesen videoklip is jár, akárcsak a korábbi megjelenésekhez.

Kiadó: Armada
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.06.20.

01. Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good (Radio edit)
02. Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good (Tristan Garner remix)
03. Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good (Jochen Miller remix)
04. Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good (Jerome Ima-Ae remix)
05. Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good (Armin van Buuren Club mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.