Dark Matters feat. Ana Criado - Quest Of A Dream (Video)

A Dark Matters formáció két holland producert takar, kiknek neve első hallásra lehet hogy nem túl sokatmondó, pedig munkásságukat a szcénából biztos rengetegen ismerik. Kezdeném a sort Adrian Broekhuyse-val, ő a könnyebbik eset. Amellett hogy producerkedik, még dalszöveget is ír, és énekel is. A 90-es évek vége óta a pályán van, és több elismert csapat tagja is, közülük talán a The Doppler Effect amit mindenképp érdemes megemlíteni, hisz ebben a formációban Raz Nitzan, a Dark Matters másik tagja is szerepel. 

Raz nevével az ezredforduló környékén futhattunk össze először, ő is jópár banda alapembere, legújabb projektje a tavaly befutott Who.is, melyet Bart Claessen-nel alapított. Az Adrian és Raz vezérelte Dark Matters-szel is csak alig egy éve találkozhattunk először, az énekesnő, Susana debütáló albumán két számhoz is az ő nevük köthető (Sleepless Ocean, Unwind Me), és tavaly Denise Rivera-val is készítettek egy dalt, ami a Take Me Home volt.
Nemrég új kislemezzel jelentkeztek, a The Quest Of A Dream-mel, melyben Ana Criado vokálozik, kinek már megannyi slágere született olyan előadók oldalán, mint Ronski Speed, Markus Schulz, Alex Morph, Armin van Buuren vagy Max Graham.
A The Quest Of A Dream-hez videoklip is készült, amit most be is szeretnék mutatni, de nem az original verzióban, hanem egy német duó, a Dabruck & Klein remixében, ami kis életet visz a számba. Magáról a klipről annyit, hogy csodaszép tájakat mutat be, hiába a kopár sziklák és kihalt vidékek, ez bizony zseniális. A duó egyébként nagylemezen dolgozik.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.