Csoportterápia az Above & Beyond-dal

Az Above & Beyond trió hamarosan kiadja 3. nagylemezét a Group Therapy-t. Első albumuk még 2006-ban jelent meg, az volt a Tri-State, majd 2008-ban jött Justine Suissa-val a Sirens Of The Sea, melyet Oceanlab alias alatt adtak ki. Már régóta tudni hogy valami készülőben van, de csak az utóbbi időben érkeztek a hivatalos információk az új lemezzel kapcsolatban. 

Tavaly júliusban az Anjunabeats 8-on hallhattuk először az első számot amit majd az albumon is hallhatunk, ez volt a Richard Bedford-dal közös Things Called Love, amihez már a videoklip is készült, és hamarosan kislemez formájában is elérhető lesz.

De ismerünk még egy számot ezen kívül, ami szintén ott lesz a Group Therapy-n, ez nem más mint a nemrégiben megjelent Sun & Moon, amihez szintén van már videoklip, és ebben is Richard Bedford énekel, aki több Above & Beyond-os számban is közreműködött az elmúlt évek során, ilyen például az Alone Tonight, a Stealing Time és a Liquid Love.

Összesen 15 számot kapunk majd a srácoktól, és ebből 11 vokálos lesz. Viszont érdekes hogy mindössze 2 énekes szerepel a névsorban, ebből az egyik a már említett angol úriember Richard Bedford, a másik pedig a szintén angol származású Zoe Johnston, aki már nem először dolgozik a trióval, hisz az ő nevéhez fűződik a No One On Earth, és a Good For Me is, amik mára óriási Above & Beyond slágerekké nőtték ki magukat.

Szóval kettejük közt lett felosztva a 11 dal, Richard 5-ben (ebből az egyik számban Tony McGuinness-t is hallhatjuk), míg Zoe 6 számban vokálozik majd.

A megjelenés dátuma június 6, én bízok benne hogy a srácoktól a megszokott minőséget kapjuk ismét, a Sun & Moon és a Things Called Love nem ad okot aggodalomra, de majd mindet a maga idején. A Group Therapy Hub oldalon több számba is bele lehet hallgatni.

Above & Beyond - Group Therapy

01. Above & Beyond - Filmic
02. Above & Beyond feat. Zoe Johnston - Alchemy
03. Above & Beyond feat. Richard Bedford - Sun & Moon
04. Above & Beyond feat. Zoe Johnston - You Got To Go
05. Above & Beyond feat. Richard Bedford & Tony McGuinness - Black Room Boy
06. Above & Beyond feat. Zoe Johnston - Giving It Out
07. Above & Beyond feat. Richard Bedford - On My Way To Heaven
08. Above & Beyond - Prelude
09. Above & Beyond - Sun In Your Eyes
10. Above & Beyond feat. Zoe Johnston - Love Is Not Enough
11. Above & Beyond feat. Richard Bedford - Every Little Beat
12. Above & Beyond feat. Zoe Johnston - Sweetest Heart
13. Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing Called Love
14. Above & Beyond feat. Zoe Johnston - Only a Few Things
15. Above & Beyond - Eternal


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.