Arnej podcast

Kanada elsőszámú trance előadója Arnej Secerkadic 2011-ben sem okoz csalódást rajongóinak, ha csak azt nézzük hogy idén mi mindenbe vágta a fejszéjét. Elsőként létrehozta saját lemezkiadóját, az Arnej Music-ot, majd kiadta egy általunk oly régóta várt számát, a Sally Saifi által felénekelt Free Of You-t, melyet jó 1 évvel ezelőtt hallhattunk tőle az ASOT 450-es party alkalmával. 

Hamarosan pedig érkezik legújabb muzsikája a Through The Darkness. Szóval épphogy elkezdődött az idei esztendő, de mögötte már elég szép hónapok állnak. De amiért most róla írok az nem más mint a podcast-je, amiből az első részt február 15-én tette közzé számunkra.

Valószínüleg hamar lecsap rá valamelyik online trance rádió, mert a minőségre nem lehet panasz. A második rész pont ma jelent meg, és ami biztos, hogy nem egy mindennapos mixekkel lesz dolgunk a jövőben. Nagyon igényes, választékos muzsikák szerepelnek az első rész tracklistjében, de ez a 002-ről is elmondható.

Olyan finomságokkal is találkozhatunk, amiket nem feltétlenül játszanak az ugymond nagyobb dj-k. A mix során Arnej végig hű marad hangzásvilágához.

Természetesen hallhatjuk Arnej Free Of You-ját, valamint a W&W, a Cosmic Gate és a Tritonal duó új szerzeményét is, de ami számomra a legjobban tetszett az a Whiteroom duó Someday című száma, amit Orjan Nilsen vett kezelésbe. Nem is ragoznám tovább a szót, íme az első rész tracklistje:

Arnej - The Arnej Podcast 001

01. Wippenberg - Phoenix
02. Stephan Bodzin - Phobos (Pan-Pot mix)
03. Lee Osborne - Nine (Ali Wilson mix)
04. W&W - Impact
05. Marcel Woods - Champagne Dreams (Original mix)
06. Whiteroom feat. Amy Cooper - Someday (Orjan Nilsen mix)
07. Cosmic Gate - Fire Wire (Cosmic Gate Back 2 The Future mix)
08. Arnej feat. Sally Saifi - Free Of You (Arnej Club mix)
09. Existone pres. E1 - Electric Sundown
10. Tritonal feat. Cristina Soto - Lifted (Mat Zo mix)
11. Cosmic Gate - Human Beings (Arnej dub)
12. Jochen Miller - U And Eye
13. Marc Simz - The Dreamcatcher (Edit)
14. Matt Laws - Professional Window (John Dopping mix)
15. Jonas Stenberg & Evol Waves pres. TTK - Go


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.